Οριστικά εκτός Αθηναίου, Μπελ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (11/4) αγώνα με την Κύμη, με τους δύο τραυματίες να μην συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (11/4) αγώνα με την Κύμη, με τους δύο τραυματίες να μην συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο.

Με… κουτσουρεμένη περιφέρεια ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο (11/4, 18:00) την Κύμη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο ο Άρης. Στο πολύ κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης αυτό παιχνίδι, που είναι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν είναι διαθέσιμοι δύο βασικοί περιφερειακοί παίκτες, ο Γιάννης Αθηναίου και ο Γκάρι Μπελ.

Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από θλάσεις, από το διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας. Κανείς δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του. Και οι δύο έκαναν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή (10/4) απογευματινή τελευταία προπόνηση των «κίτρινων» πριν την αυριανή αναμέτρηση, οπότε έμειναν εκτός πλάνων. 

Οι απουσίες τους δημιουργούν ζήτημα στην ομάδα κι έναν τεράστιο προβληματισμό στον Βαγγέλη Αγγέλου, παρότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του. Ο προπονητής του Άρη πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει τα δύο κενά, τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού, όσο και στην εκτέλεση. Αυτό κι αν είναι κακή συγκυρία… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.