Βελλίδης ο επικρατέστερος…

Ο Μάρκος Βελλίδης βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας. Ο 28χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι αυτός που πληροί τις βασικότερες των προϋποθέσεων.

Ο Μάρκος Βελλίδης βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας. Ο 28χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι αυτός που πληροί τις βασικότερες των προϋποθέσεων που έχουν υπ’ όψη τους αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να καλύψουν τη συγκεκριμένη ανάγκη, όπως επιτακτικά τέθηκε κι από τον Ιγκορ Τούντορ. Οι προϋποθέσεις αυτές έχουν να κάνουν με την αμεσότητα που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη ανάγκη ενίσχυσης, τη γνώση της ελλληνικής, ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, την απόλυτη και συνειδητή γνώση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του αθλητή, το κόστος και την προοπτική.

Ο συνδυασμός όλων αυτών πρόκρινε την περίπτωση του Βελλίδη έναντι άλλων, περνώντας πλέον στο τελικό στάδιο των συζητήσεων αφού οι επαφές χρονολογούνται εδώ και αρκετές ημέρες. Ο “Δικέφαλος” έχει ζητήσει από τον ΠΑΣ να αποκτήσει ως δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν τον τερματοφύλακά του βάζοντας παράλληλα και ρήτρα για την οριστική του απόκτηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά η πρώτη μέρα της εβδομάδας που ξεκινά θα βρει τον 28χρονο πορτιέρο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, κάτι που ζητήθηκε από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.