Αντετοκούνμπο: «Να τελειώσουμε τη δουλειά» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή των Μιλγουόκι Μπακς στα εφετινά play off του ΝΒΑ, που τους φέρνει απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή των Μιλγουόκι Μπακς στα εφετινά play off του ΝΒΑ, που τους φέρνει απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε πως η ομάδα του έχει πραγματοποιήσει εφέτος καλές εμφανίσεις κόντρα στους «Κέλτες», ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν τα «ελάφια» για να πάρουν την πρόκριση.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι! Όλοι είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να ακολουθήσουν το πλάνο. Το πιο σημαντικό στα play off είναι ότι δεν μπορείς να παραλείψεις βήμα και πρέπει να το διασκεδάσουμε. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να τελειώσουμε την δουλειά. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, στιγμές που θα είμαστε χαρούμενοι και άλλες που θα είμαστε στα κάτω μας. Πρέπει να νικήσουμε τέσσερα ματς, πριν το κάνουν εκείνοι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Σέλτικς: «Παίζουμε καλά εναντίον τους. Είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει σημασία αν έχουν τραυματία τον Ίρβινγκ, κυκλοφορούν καλά την μπάλα. Το τελευταίο παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα. Στα play off ξεκινάς στο 0-0. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να νικήσεις στο 1ο ματς. Τα στατιστικά δεν έχουν σημασία στα play off. Όλα έχουν να κάνουν με την νίκη. Θα είναι μακρύς ο δρόμος, θα πάμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε “ένα”, μια οικογένεια».

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Σίγουρα να νικήσω στη σειρά. Να περάσουμε από τον πρώτο γύρο. Και πέρυσι δεν τα πήγαμε άσχημα, αν και δεν τα καταφέραμε».

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.