Ιστορική νίκη με ανατροπή!

Ασταμάτητος ο Πιερικός, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη του με 2-1 στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό και απέδειξε ότι σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, δικαίως συγκαταλλέγεται στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Ασταμάτητος ο Πιερικός, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη του με 2-1 στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό και απέδειξε ότι σε αντίθεση με τον αντίπαλό του, δικαίως συγκαταλλέγεται στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Μάλστα, η επιτυχία αυτή, που ήρθε με ανατροπή στο σκορ, είναι ιστορική για το συγκρότημα από την Κατερίνη, το οποίο δεν είχε κερδίσει ποτέ στην έδρα των «λιονταριών»!

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη για πέμπτο παιχνίδι. Πάντως, έχουν κάθε δικαίωμα να τα βάζουν με την τύχη τους μιας και δύο φορές τους σταμάτησαν τα δοκάρια.

Στο πρώτο ημίωρο το ματς ήταν αμφίρροπο αλλά από το σημείο αυτό, η ομάδα των Σερρών ανέβασε ρυθμούς και στο 31′ είχε δοκάρι όταν μετά από σουτ του Ντα Κόστα και απόκρουση του τερματοφύλακα Καρακούτση, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο.

Ωστόσο, στο 42′ ο Πορτογάλος βρήκε τον Τάντιτς και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Κατερίνης σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, κράτησε μόλις τρία λεπτά καθώς ο Πιερικός έφτασε άμεσα στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 45′ ο Πέντα επιχείρησε σουτ, ο γκολκίπερ Γουμάγιας απέκρουσε αλλά δίχως να συγκρατήσει την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κουτσοσπύρο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στην επανάληψη αλλά το σουτ του Σιάκκα στο 51′ βρήκε στη συμβολή των δοκών. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους «ερυθρόλευκους», ο Πιερικός στο 56′ έφτασε στην ολική ανατροπή. Σε αντεπίθεση ο Μπλαζέφσκι έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από πάσα του Μοκάκε και με πλασέ πέτυχε το 1-2.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε άμεσα σε αλλαγές και τόνωσε την επιθετική γραμμή του Πανσερραϊκού, ο οποίος πίεσε για την ισοφάριση.
Ωστόσο, ο Πιερικός άντεξε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς προς τέρψιν των περίπου 30 οπαδών του που παρακολούθησαν τον αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Περπερίδης (60′ Βουτσιάς), Σιάκκας (60′ Μπαγκουρά), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τάντιτς, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (71′ Γκούρτσας), Κιάσσος, Παντελιάδης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Μοκακέ (64′ Ρούσεφ), Ιντζόγλου (39′ Κοντέων), Κουτσοσπύρος, Πέντα (74′ Μπακάλης), Μπλαζέφσκι, Πορτουλίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.