Με πολλές απουσίες για τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τον Ιγκόρ Τούντορ να προβληματίζεται για την κορυφή της επίθεσης, λόγω απουσιών (19:30, Novasports 2 - #PAOKATR).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τον Ιγκόρ Τούντορ να προβληματίζεται για την κορυφή της επίθεσης, λόγω απουσιών (19:30, Novasports 2 – #PAOKATR). Ο Κροάτης τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ, κάτι που τον αναγκάζει να ανακατέψει την τράπουλα, στη γραμμή κρούσης της ομάδας του. Παράλληλα, ο προπονητής του «Δικέφαλου» του Βορρά δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Τζαβέλλα, Γλύκο, Λέοβατς και Χαρίση. 

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Βελλίδη στην εστία και τους Βίτορ και Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Κοροβέσης και Κίτσιου θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη και Τσίμιροτ σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Ροντρίγκες και Μυστακίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Πέλκα σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Μακ. Ο ΠΑΟΚ θα φορέσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση την επετειακή φανέλα, την οποία παρουσίασε την Παρασκευή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.