Καλαποτλής: «Στην αρχή νόμιζαν ότι ήμασταν φούσκα»!

Χαρούμενος για την πορεία που διαγράφει ο Εθνικός Γαζώρου στον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2, δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Καλαποτλής στην ΕΡΑ Σερρών.

Χαρούμενος για την πορεία που διαγράφει ο Εθνικός Γαζώρου στον βόρειο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2, δήλωσε ο πρόεδρος Γιώργος Καλαποτλής στην ΕΡΑ Σερρών. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες των ανθρώπων της αποστολής μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΠ Ηρακλής σύμφωνα με τις οποίες δέχθηκαν επίθεση:

«Eίναι λογικό ο πρόεδρος μιας ομάδας που είναι πρώτη στη βαθμολογία να είναι χαρούμενος αλλά υπάρχει ένας γύρος ακόμα. Στόχος μας εξ αρχής ήταν να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει να ταράξουμε τα νερά της κατηγορίας. Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν. φούσκα. Δεν πίστευαν ότι κάποιοι. φιρμάτοι παίκτες με κάποιους νεαρούς που ήρθαν από το πουθενά, θα δέσουν και θα παρουσιάσουν καλό σύνολο. Είμαστε όλοι προσγειωμένοι και συνεχίζουμε να παίζουμε χαμηλά την μπάλα. Έχει δρόμο ακόμα ως το τέλος», είπε αρχικά ο Καλαποτλής.

Για τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα, είπε: «Δεν ήμουν παρών αλλά απ’ ότι μου είπαν οι ποδοσφαιριστές, τέσσερα με πέντε άτομα τα οποία δεν έφεραν διακριτικά του Ηρακλή, τους επιτέθηκαν. Κανένας δεν ξέρει ποιοι ήταν και πώς βρέθηκαν εκεί. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θα συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές και θα μιλήσω και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ».

Τέλος, έδωσε απάντηση του στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Εθνικό να μην επιθυμεί την άνοδ, λέγοντας: «Και μένα με πληροφόρησαν για τα δημοσιεύματα. Δεν ξέρω από που προήλθαν. Κανένας πάντως δεν έχει θέσει τέτοιο θέμα από το Δ.Σ. Κυνηγάμε την άνοδο, θέλουμε την άνοδο αλλά αν δεν έρθει, θα στεναχωρηθούμε όμως δεν έγινε και κάτι. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και αν ανέβουμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και θα την υποστηρίξουμε. Κάποιους ενοχλεί ο Γάζωρος προφανώς. Κάποιοι δε μπορούν να κατανοήσουν πως μια ομάδα από ένα χωριό είναι πάνω από δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, από μια του Βόλου και από άλλες που είναι χρόνια στη Γ’ Εθνική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.