Βαλβέρδε: «Για ένα καλό αποτέλεσμα» (vid)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ουκρανία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μέταλιστ για το Europa League και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ουκρανία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μέταλιστ  για το Europa League και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως στόχος είναι ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει το πάνω χέρι για την πρόκριση. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε πως οι Ουκρανοί διαθέτουν ένα πολύ επικίνδυνο σύνολο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου κάνει τη ζημιά.


«Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Europa League. Πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση που θα κριθεί σε αυτά τα δύο παιχνίδια», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:


«Είναι επικίνδυνη ομάδα, έχει Βραζιλιάνους και Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που είναι πάρα πολύ γρήγοροι, ειδικά στην επίθεση, και είναι πάντα σε θέση να απειλήσει και να σου κάνει τη ζημιά».


Σχετικά με τις ομοιότητες που παρουσιάζει με την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το  2008 ανέφερε: «Έχει περίπου την ίδια φιλοσοφία. Έχει κερδίσει όλα τα ματς του ομίλου της και έχει την ίδια φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.