Η Πόρτο πήρε το ντέρμπι των ανατροπών

Έπειτα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πολλά γκολ και ανατροπές, η Πόρτο επικράτησε 3-2 της, αγωνιζόμενης με 10 παίκτες από το 77', Μπενφίκα με γκολ του Μαϊκόν στο 87ο λεπτό, που όμως σημειώθηκε από θέση οφ σάιντ!

Έπειτα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πολλά γκολ και ανατροπές, η Πόρτο επικράτησε 3-2 της, αγωνιζόμενης με 10 παίκτες από το 77′, Μπενφίκα με γκολ του Μαϊκόν στο 87ο λεπτό, που όμως σημειώθηκε από θέση οφ σάιντ!

Οι “δράκοι” μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Χουλκ. Η Μπενφίκα αντέδρασε, πίεζε και με τον Καρντόσο στο 41’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, ο Καρντόσο έβαλε και δεύτερο γκολ και το γήπεδο πήρε… φωτιά!

Η Πόρτο όμως έδειξε τρομερό χαρακτήρα και στο 64’ ο Ροντρίγκεζ ισοφάρισε σε 2-2. Τρία λεπτά αργότερα, στο 67’ ο Έμερσον είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο. Οι “δράκοι” το πίστεψαν και με το γκολ (όπως αναφέραμε ήταν οφσάιντ) του Μαϊκόν στο 87ο λεπτό πήραν τη νίκη και το προβάδισμα τίτλου, αφού πλέον έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή, με… αέρα τριών βαθμών από τους “αετούς”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.