Σέλουκ: “Φεύγει ο Τουρέ από τη Σίτι”

Ο Ντμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε πως ο Γιάγια Τουρέ θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν, αφήνοντας αιχμές κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος φέρεται να εισηγήθηκε την αποχώρηση του Ιβοριανού.

Ο Ντμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε πως ο Γιάγια Τουρέ θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν, αφήνοντας αιχμές κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος φέρεται να εισηγήθηκε την αποχώρηση του Ιβοριανού. Ο μάντερ του Τουρέ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη συγκεκριμένη απόφαση του Κατολανού τεχνικού, κατά του οποίου καταφέρθηκε με άσχημους χαρακτηρισμούς.

Αρχικά, ο Σέλουκ τόνισε στην εφημερίδα “Sun”: “Πιστεύω ότι ο Γιάγια θα φύγει από το σύλλογο. Όμως, πριν φύγει, ελπίζω να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και όλα τα κύπελλα. Δεν τίθεται το ερώτημα αν αρέσει στον Πεπ ή όχι. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις. Ο Πεπ μπορεί να καλέσει τον Γιαγιά και να του πει: “είμαι μαζί σου ή δεν είμαι μαζί σου”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Καταλανό προπονητή: “Κατά τη γνώμη μου, ο καθένας που έχει αρχ… πρέπει να μένει σε μια ομάδα όχι μόνο όταν είναι επιτυχημένοι αλλά και όταν υπάρχουν δυσκολίες. Η Μπαρτσελόνα νίκησε επειδή είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια κι η δομή της αποτελεί παράδειγμα για τον καθένα”.

Τέλος, ο Ουκρανός μάνατζερ δήλωσε με νόημα: “Ο Γιάγια κατάκτησε κάθε τρόπαιο στην Αγγλία χωρίς τον Γκουαρντιόλα. Θα κάνει το ίδιο χωρίς τον Γιάγια”;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.