Τα προβλήματα καλά κρατούν

Αυξάνουν αντί να μειώνονται οι απουσίες από τις προπονήσεις στον Άρη, καθώς στους Αθηναίου και Μπελ προστέθηκε ο Μποχωρίδης

Η μίνι προετοιμασία που κάνει ο Άρης εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Basket League δεν διεξάγεται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Οι απουσίες από τις προπονήσεις των «κίτρινων» αυξάνουν μέρα με τη μέρα αντί να μειώνονται. Σε εκείνες των Γιάννη Αθηναίου και Γκάρι Μπελ προστέθηκε σήμερα (27/4) αυτή του Λευτέρη Μποχωρίδη.

 Ο Άρης, λοιπόν, πραγματοποίησε μια προπόνηση σήμερα το απόγευμα, με τον Μπράις Ντουβιέρ να συμμετέχει κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα. Αυτό ήταν το καλό νέο για τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, που είδε τον Αμερικανό παίκτη να ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Από την άλλη, όμως, ο Αγγέλου είδε τον Γιάννη Αθηναίου, που έχει πρόβλημα στη γάμπα του αριστερού ποδιού, τον Γκάρι Μπελ, που έχει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, αλλά και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στην κνήμη του αριστερού ποδιού στη διάρκεια του χθεσινού (26/4) φιλικού με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι το προπονητικό πρόγραμμα διεξήχθη και σήμερα μετ’ εμποδίων.
Οι «κίτρινοι» θα δώσουν αύριο (28/4, 17:30) το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι σε οκτώ μέρες, αντιμετωπίζοντας κεκλεισμένων των θυρών τα Τρίκαλα στο «Nick Galis Hall». Δύσκολα θα πάρουν μέρος σε αυτό οι τρεις τραυματίες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.