Κοπή πίτας και… φιλικό στον Πανιώνιο

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια έγινε φιλικό των... φίλων Μανίκα με τους φίλους Λίμα.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Τσάβαλος ήταν αυτός που ανέλαβε την κοπή, μαζί με το μέλος της διοίκησης, Λάζαρο Καμπανόπουλο. Οι τυχεροί ήταν ο τερματοφύλακας, Γιάννης Ανέστης και ο προπονητής της ομάδας Κ-20 Δημήτρης Κουζινός.

Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος της ομάδας, τόνισε: “Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και φυσικά να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Εσείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές εντός του γηπέδου και εμείς ως διοίκηση, ο καθένας από το πόστο του πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Το παρών στην κοπή της πίτας, έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και από πλευράς διοίκησης εκτός από τον πρόεδρο Βασίλη Τσάβαλο, παρόντες ήταν και οι αντιπρόεδροι, Παντελίδης Τσιλαλίδης, Νίκος Γκλεζάκος, καθώς και τα μέλη, Λάζαρος Καμπανόπουλος, Βαγγέλης Φούλης και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης.

Πριν από την κοπή της πίτας, έγινε κανονικά προπόνηση. Οι Πετκάκης, Σιδεράκης, Ρόβας, Κουλουχέρης, Ντούνης, Σταυροθανασόπουλος, συνέχισαν το θεραπευτικό τους πρόγραμμα και δεν πήραν μέρος στην προπόνηση. Απόντες ήταν επίσης οι Αμπντουλάγιεφ, Πιέρ. Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, ενώ ο δεύτερος πήρε άδεια για να μεταβεί στην Γαλλία για προσωπικές του υποθέσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σκέμπρι, καθώς η τεχνική ηγεσία έκρινε πως θα έπρεπε να ξεκουραστεί. Ο Μαλτέζος επιθετικός άλλωστε θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα την επόμενη εβδομάδα, όπως και ο Νιάζι Κούτσι.

ΦΙΛΟΙ ΜΑΝΙΚΑ-ΦΙΛΟΙ ΛΙΜΑ

Στο μεταξύ το Σάββατο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του “Απήλιον” το μεγάλο ντέρμπι Κόκκινοι-Μπλε. Οι κόκκινοι υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Μανίκα, είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα στους μπλε του Νόνι Λίμα. Κι αυτό γιατί έπεσαν πάνω στις αποφάσεις του διαιτητή Αλέκου Κόντη.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι μπλε προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο γκολ του Γιάννη Παυλόπουλου, όμως οι κόκκινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βαγγέλης Σουφλέρης. Στο σημείο εκείνο υπήρξαν και οι πρώτες διαμαρτυρίες από τους κόκκινους γιατί ο διαιτητής δεν απέβαλλε (ως όφειλε) τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα (και προπονητή τερματοφυλάκων της Κ-20 και της Κ-17, Ρόμσον.

Τα διαιτητικά σφάλματα συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο κ. Κόντης ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των Κουζηνού, Πλιάγκου, Δρετάκη, αλλά και την επίδειξη τεχνικής από τους Μάντζιο, Λίμα, Παυλόπουλο που δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να… ακουμπήσουν την μπάλα.

Ετσι οι μπλε έφτασαν εύκολα στο 3-1 με δύο γκολ του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου. Οι κόκκινοι όμως, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και επέστρεψαν στο παιχνίδι. Χάρη στις παραναίνσεις του Νίκου Γκλεζάκου, αλλά και του Νίκου Κολιδά και στηριζόμενοι στις προσπάθειες των Σουφλέρη, Νικολάου, Μπιτσικώκου, Φαμέλη, Καλαποθαράκου, Μανίκα κατάφεραν να ισοφαρίσουν 3-3. Σκόρερ ο Γιώργος Μπιτσικώκος και ο Βαγγέλης Σουφλέρης.

Προς το τέλος του αγώνα οι μπλε σημείωσαν άλλα δύο τέρματα με τους Λίμα, Παυλόπουλο και διαμορφώθηκε το 5-3, αλλά όπως προείπαμε ένα σκορ με αρκετές ενστάσεις από τους κόκκινους.

Μπλε (Νόνι Λίμα): Ρόμπσον, Πλιάγκος, Διαμαντόπουλος, Δρετάκης, Δημακόπουλος, Κουζηνός, Λίμα, Μάντζιος, Παναγόπουλος, Παυλόπουλος, Τσέλιγκας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Τσαουσάι.

Κόκκινοι (Αντώνης Μανίκας): Χαραλαμπίδης, Σιταρίδης, Φαμέλης, Κολιδάς, Γκλεζάκος, Μανίκας, Μπιτσικώκος, Σουφλέρης, Νικολάου, Φούλης, Βασιλείου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζιώγκας, Κουτσόπουλος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.