Μακ «Ν’ αποδείξουμε πως το πρωτάθλημα κανονικά μας ανήκει»

Ημέρα τοποθετήσεων η σημερινή για τον Ρόμπερτ Μακ γενικώς και... ειδικώς. Ο διεθνής Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του – όπως συνηθίζει άλλωστε – σχολίασε την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Ημέρα τοποθετήσεων η σημερινή για τον Ρόμπερτ Μακ γενικώς και… ειδικώς. Ο διεθνής Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του – όπως συνηθίζει άλλωστε – σχολίασε την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας του στο πρωτάθλημα ως εξής: «Με την υποστήριξη των εντυπωσιακών οπαδών μας ολοκληρώσαμε την σεζόν, όπως μας αξίζει. Από την πλευρά μας, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και το κοινό μας το απόλαυσε. Τώρα έχουμε τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε σε όλους, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και ότι το πρωτάθλημα κανονικά μας ανήκει».

 Νωρίτερα πάντως μιλώντας σε ρωσικό μέσο αναφορικά με το μέλλον του, καθώς στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται φέτος ως δανεικός δήλωσε: «Εχουμε ακόμη ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, τον τελικό του Κυπέλλου και μετά θα φύγω. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Δεν έχω ειδοποιηθεί ακόμη για το πότε πρέπει να ενσωματωθώ στην Ζενίτ. Μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις.
Μαζί με τον ατζέντη μου θα συζητήσουμε με τις δύο ομάδες και θα συγκρίνουμε τί ζητούν και τί θέλω εγώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.