«Βλέπουν» οχτάδα Διομήδης Αργους και ΑΣΕ Δούκα

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ θα επιδιώξουν να πάρουν την Σάββατο ο Διομήδης Αργους και ο ΑΣΕ Δούκα, που δίνουν δύσκολους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ θα επιδιώξουν να πάρουν την Σάββατο ο Διομήδης Αργους και ο ΑΣΕ Δούκα, που δίνουν δύσκολους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο Διομήδης αντιμετωπίζει στο Γιούζνι της Ουκρανίας την Πορτόβικ, με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ του 27-24 από τον πρώτο αγώνα και να προκριθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους «8» μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το έργο των «λύκων» είναι βέβαια δύσκολο, καθώς το +3 δεν τους δίνει κάποιο σημαντικό προβάδισμα, όμως το συγκρότημα του Δημήτρη Δημητρούλια έχει τις δυνατότητες, αλλά και την καλή ψυχολογία λόγω της εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα, να τα καταφέρει. Ο αυριανός αγώνας θα αρχίσει στις 6 μ.μ., με διαιτητές τους Εσθονούς Λιλεπέα και Κουλ.

Από την πλευρά του, ο ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται στο Δαϊς τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, ώστε να ανατρέψει την ήττα του με 27-26 στο Ισραήλ και να πάρει το εισιτήριο για τους «8». Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη έχει τις δυνατότητες να προκριθεί, αφού και ο αντίπαλός της είναι στα μέτρα της, χρειάζεται όμως να επιδείξει μεγάλη προσοχή και φυσικά να μην υποτιμήσει την ισραηλινή ομάδα, ώστε να αξιοποιήσει τη «χρυσή» ευκαιρία και να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 5 μ.μ., με διαιτητές τους Ρώσους Κιγιάσκο και Κισέλεφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.