“Να κάνουμε πρώτο στην Ελλάδα τον Ηρακλή” (video)

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν έκρυψε με δηλώσεις του στην κάμερα του novsaports το μεγάλο του όνειρο για τον Ηρακλή.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν έκρυψε με δηλώσεις του στην κάμερα του novsaports το μεγάλο του όνειρο για τον Ηρακλή. Ο πρόεδρος του “γηραιού” που βρισκόταν στον έβδομο ουρανό μετά το “διπλό” στην Τούμπα, ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα.

Σε πρώτη φάση ζήτησε τη δυναμική παρουσία των οπαδών στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις προσευχές της μητέρας του στον Καναδά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τι να σας πω…”.

Για το αν περίμενε κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια:
“Το πίστευα με όλη την καρδιά μου. Σιγά-σιγά πιστεύω θα γίνουμε και καλύτεροι. Ο κόσμος ας κάνει υπομονή. Το θέλαμε για τον κόσμο μας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος απόψε”.

Για το ότι ήταν μια μεγάλη έκπληξη:
“Το ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και τη σέβομαι πάρα πολύ. Έχει καλό πρόεδρο, όμως ξέραμε ότι μπορούσαμε να τους κερδίσουμε”.

Για το αν μπορεί να φτάσει ο Ηρακλής στα πλέι οφ:
“Δεν ξέρω. Αυτός ήταν ο στόχος, προσπαθούμε να πάμε εκέι, αν δεν τα καταφέρουμε, δεν πειριάζει. Έχουμε φτιάξει μια καλή ομαδίτσα και του χρόνου θα την κάνουμε ακόμα πιο καλή”.

Για το τι περιμένει από τον κόσμο του Ηρακλή:
“Εγώ θέλω να μας βοηθήσουν. Εγώ θέλω να έρθουν στο γήπεδο με την ΑΕΚ και να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον κόσμο μας, τώρα θέλω να έρθει ο κόσμος πίσω απ’ τα παιδιά. Είναι νέα παιδιά, δεν έκαναν κάτι τόσο εύκολο και πάλεψαν με την καρδιά τους”.

Για τις δυσκολίες που βρήκε στον Ηρακλή και αν σκέφτηκε να αποχωρήσει:
“Ναι, όμως η γυναίκα μου, μου το σκότωσε αυτό. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια ομάδα που είχε πέσει για πέντε χρόνια και πρέπει να την κάνεις γερή. Το μυαλό μας πρέπει να είναι πως να φτιαχτεί η ομάδα”.

Για τα όνειρά του:
“Τα όνειρά μου είναι να είμαστε η πρώτη ομάδα της Ελλάδος. Αυτό θέλω. Μπορεί να μην το κάνουμε, αλλά θέλω να είμαστε ένα παράδειγμα της Ελλάδος με καθαρό ποδόσφαιρο”.

Για το που αφιερώνει τη νίκη:
“Σε όλο τον κόσμο μας και στη μανούλα μου που κάθε μέρα κάνει τον σταυρό της και έχει τη φωτογραφία της ομάδας. Όλοι στον Καναδά βλέπανε το παιχνίδι, όμως η μάνα μου μίλαγε στον Θεό με τη φωτογραφία της ομάδας. Έχει τρελαθεί. Το μυαλό της είναι συνέχεια εκεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.