Εισιτήρια 5 ευρώ στο «πέταλο»

Θέλοντας να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους -κυρίως νεαρούς- στο γήπεδο, η διοίκηση της Παναχαϊκής αποφάσισε ότι στο εξής θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο «πέταλο» όσοι είναι κάτω των 18 ετών.

Θέλοντας να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους -κυρίως νεαρούς- στο γήπεδο, η διοίκηση της Παναχαϊκής αποφάσισε ότι στο εξής θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο «πέταλο» όσοι είναι κάτω των 18 ετών. Επίσης, στον ίδιο χώρο καθιερώνεται εισιτήριο αξίας πέντε ευρώ.
Η σχετική ανακοίνωση της πελοποννησιακής ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που έχει η οικονομική κρίση στο εισόδημα των οικογενειών των οπαδών της και την ανάγκη την οποία έχουν οι ποδοσφαιριστές της από την ενίσχυση των νεαρών οπαδών μας, αποφάσισε σε συνεργασία με τον παλαιό πρόεδρο των Αχαιών Νίκο Μιχαήλ αλλά και την συγκριτική πλειοψηφία των ηγετικών στελεχών του συγκεκριμένου συνδέσμου να καθιερώσει από σήμερα το εξής οικονομικό καθεστώς:
1) Όλοι οι νεαροί μέχρι 18 ετών να έχουν δικαίωμα ελευθέρας εισόδου στο πέταλο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του μαθητικού τους πάσου (θύρα 6).
2) Καθιερώνεται στον ίδιο χώρο εισιτήριο 5 ευρώ ανεξαρτήτως ηλικίας.
3) Την τήρηση της τάξεως στο συγκεκριμένο χώρο αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι οπαδοί.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη και εφόσον θα συνοδευτεί από επιτυχία τόσο στην προσέλευση όσο και στην τήρηση της τάξης δηλώνει ότι για τους συγκεκριμένους οπαδούς θα μισθώσει με τις δικές τις δαπάνες και πούλμαν για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παραχωρεί στους επικεφαλής της συγκεκριμένης κίνησης ειδικό χώρο στα γραφεία της και θέτει στη διάθεσή τους και την υπάλληλο της ΠΑΕ κα. Οικονομοπούλου Αγαθή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.