Σε μετεγγραφικούς ρυθμούς ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να κινηθούν άμεσα για τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι οι ιθύνοντες της ομάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.

Αποφασισμένοι να κινηθούν άμεσα για τη μετεγγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι οι ιθύνοντες της ομάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του στη διοίκηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί για το κέντρο της άμυνας, την απόκτηση του Πεδράο της Γκιμαράες. Ο 25χρονος αμυντικός κοστολογείται με 3,5 εκατομμύρια ευρώ από την πορτογαλική ομάδα και κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον νέο τεχνικό των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα, για τη μεσοεπιθετική γραμμή φέρονται να εξετάζονται οι Έλντον Ράμος και Πεδρόσα. Ο πρώτος είναι 29 ετών και αγωνίζεται επίσης στη Γκιμαράες. Η τιμή του είναι 1,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως την έχει ορίσει η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο δεύτερος είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη Σετουμπάλ, η οποία φέρεται αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Τέλος, για την επίθεση, στην κορυφή της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται το όνομα του Κλέμπερ της Εστορίλ, ενώ ως εναλλακτική λύση εξετάζει ο Ντέιβερσον της Παλμέιρας.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να κλείσουν άμεσα οι πρώτες μετεγγραφές και παράλληλα να προχωρήσουν οι αποχωρήσεις από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ των παικτών, που δεν υπολογίζονται. Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν και προτάσεις για την παραχώρηση παικτών, που φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.