Ολυμπιακός- ΑΕΚ: Η συνέντευξη Τύπου

Δείτε τι είπαν οι Ερνέστο Βάλβέρδε και Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός- ΑΕΚ.

Δείτε τι είπαν οι Ερνέστο Βάλβέρδε και Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός- ΑΕΚ.

Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί ήταν ντέρμπι. Έπρεπε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με τον ΠΑΟΚ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν πολύ καλά πετύχαμε δυο γκολ, είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες το πρώτο μισάωρο είχαμε τον έλεγχο. Μετά το 20΄ όχι τόσο. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πιο εύκολα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε ωραίο θέαμα. Υπήρχαν συνεχόμενες διακοπές από τα πολλά φάουλ.. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες για τον τίτλο. Αυτή την εβδομάδα θα συγκεντρωθούμε για τον αγώνα στη Ρωσία».

Για το αν η ομάδα μετά το 30′ σκεφτόταν τη Ρούμπιν: «Συνειδητά όχι, υποσυνείδητα ίσως. Η αλήθεια είναι ότι προηγηθήκαμε στο σκορ με εύκολο τρόπο και από εκείνο το σημείο και μετά σίγουρα δεν διατηρήσαμε το ρυθμό που είχαμε στα πρώτα λεπτά. Όμως σε καμία περίπτωση το παιχνίδι παρόλο που είχαμε πετύχει δύο γκολ δεν είχε τελειώσει και αυτό γιατί η ΑΕΚ θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ και να είχε μπει και πάλι στο παιχνίδι.

Για τον Καζίμ: «Ήταν το πρώτο που παιχνίδι, το δεύτερο γιατί αγωνίστηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι δυνατός, πολύ γρήγορος και στα παιχνίδια που μένουν θα μας βοηθήσει πολύ.»

Για τον αγώνα με τους Ρώσους: «Έίμαστε σε αναμονή. Οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Θέλουμε να προσαρμοστούμε στο κρύο. Το γήπεδο θα είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.»

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της Ρούμπιν: «Είναι μια ομάδα που είναι δυνατή. Ομάδα που παίζει στο Τσαμπιονς Λιγκ. Που πιέζει και μια ομάδα που θέλαμε να αποφύγουμε στην κλήρωση.»

Κωστένογλου:

«Δεν δέχομαι ότι αιφνιδιαστήκαμε. Μπήκαμε νοθρά στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα μπει δυνατά ο αντίπαλος. Προηγήθηκε ο Ολυμπιακός με ένα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, αλλά είχε κι άλλες ευκαιρίες. Είχαμε κι εμείς από την πλευρά μας μία ευκαιρία με τον Λυμπερόπουλο, ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμα 9 αγωνιστικές, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Οι δυνατότητες της ΑΕΚ είναι αιφνιδιαστήκαμε που είδαμε απόψε;

«Από τη στιγμή που έχω έρθει έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα. Η εικόνα μας στα πρώτα 25 λεπτά δεν είναι αυτή που θα πρέπει και δεν είναι η πραγματική. Μπορεί να με στεναχωρεί αυτό που θα πω, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικότερη ομάδα».

Τι είπατε στο ημίχρονο και κατά πόσο σας επηρέασε η ανάμνηση από το περσινό ματς;

«Σας είπα ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Άλλο πως φαντάζομαι να παίζει η ΑΕΚ κι άλλο πως μπορεί. Σε κανέναν αντίπαλο δεν μας επιτρέπετε να ανοίγουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι το περσινό. Σας είπα όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανότερος. Πάντα όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Έχουμε ψυχή και πάθος, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό. Δεν είχαμε καλή εικόνα στα πρώτα 25 λεπτά και θέλω να σταθώ σε αυτό.  Στο δεύτερο γκολ αν δείτε έκανε σέντρα ο Βάργκας και δεχθήκαμε γκολ στην εξέλιξη της φάσης. Διδασκόμαστε από το ματς και συνεχίζουμε. Δε μπορώ να μηδενίσω την προσπάθεια των παικτών. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να μένουμε στα προβλήματα, να έχουμε εγωισμό αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.