Ο Πανιώνιος, η Ηρακλάρα του Μιλόγιεβιτς και το ερωτηματικό του Ολυμπιακού (video)

Τα μάτια του Πανιωνίου στο Βελιγράδι είναι ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, όπως τόνισε ο ίδιος, ο οποίος δεν ξέχασε την Ηρακλάρα του και εξήγησε γιατί θα είναι ερωτηματικό ο Ολυμπιακός στο επόμενο πρωτάθλημα.

Τα μάτια του Πανιωνίου στο Βελιγράδι είναι ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, όπως τόνισε ο ίδιος, ο οποίος δεν ξέχασε την Ηρακλάρα του και εξήγησε γιατί θα είναι ερωτηματικό ο Ολυμπιακός στο επόμενο πρωτάθλημα. Κούρσα για τρεις θα είναι ο τίτλος της επόμενης σεζόν, όπως είπε στο Νίκο Γαβαλά και στον Βασίλη Δούκα ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα. 

Για τον Πανιώνιο: 

“Τον παρακολούθησα φέτος. Όποτε παίζει και μπορώ τον βλέπω. Έχω επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, ο κ. Ζαμάνης ήταν εδώ και είδε το ματς με την Άρσεναλ. Μιλάμε συχνά. Ξέρουν ότι τα μάτια του Πανιωνίου στο Βελιγράδι είναι τα δικά μου. 

Αν είναι δύσκολο για μία ομάδα να ξεκινάει τόσο νωρίς τους επίσημους αγώνες και αν αυτό έπαιξε ρόλο για την πορεία  του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα:

“Τώρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα γιατί οι παίκτες δεν έχουν πολύ χρόνο ξεκούρασης. Είναι το θέμα των μεταγραφών και ο Πανιώνιος δεν έχει τη δυνατότητα να παίρνει όποιον παίκτη θέλει. Εμείς ξεκινήσαμε πέρυσι 10 Ιουνίου και μέχρι το τέλους Μαϊου είχαμε αγώνες. Αρχίσαμε αμέσως την προετοιμασία. Στις 29 Ιουνίου παίξαμε με τη Φλοριάν. Κόντρα σε μία ομάδα σε φουλ αγωνιστική περίοδο θα υπάρχει πρόβλημα. Πέρυσι ο Πανιώνιος δεν είχε διακοπές. Μαζεύτηκαν λόγω της αδειοδότησης νωρίς και δεν είναι εύκολο να γίνει έτσι ο προγραμματισμός. Στην ουσία δεν γίνεται προετοιμασία. Εγώ έχω παίκτες που έχουν από πέρυσι πάνω από 50 παιχνίδια και είναι πολύ δύσκολο αυτό. Αυτό το πληρώνεις στο πρωτάθλημα και ο Πανιώνιος το πλήρωσε. Εμείς φέτος είχαμε ένα μεγάλο ρόστερ και μας βοήθησαν οι πιτσιρικάδες που πήραν ευκαιρίες ειδικά στο πρωτάθλημα και έκανα άνετα το ροτέισον. Ωστόσο ήταν μία πετυχημένη χρονιά μετά τις δύο χρονιές που πήγε τραίνο. Ξέρω ότι ο κ. Ζαμάνης και Δάρας αγαπούν πολύ την ομάδα και θα είναι μία χρονιά που θα πρέπει να αλλάξει το ρόστερ και να βρει το δρόμο του. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”. 


Για τη νέα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα: 


“Ο Παναθηναϊκός θα ψάχνεται και του χρόνου. Πρέπει να σταθεροποιήσει τη διοίκηση. Η ΑΕΚ θα είναι δυνατή όπως και ο ΠΑΟΚ, ερωτηματικό θα είναι ο Ολυμπιακός. Τόσα χρόνια έπαιρνε το πρωτάθλημα, τώρα πρέπει να ανακυκλώσει την ομάδα και να βρει ξανά το δρόμο του. Είναι ο Ολυμπιακός και του χρόνου τρεις ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο. Λείπει όμως και η Ηρακλάρα μου. ΟΦΗ και Άρης που επιστρέφουν και όταν θα γυρίσει ο Ηρακλής τον επόμενο χρόνο θα έχουμε ένα τρομερό πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.