Θεοδωρίδης: «Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους»

Δυνατούς αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός, υπογράμμισε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Δυνατούς αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός, υπογράμμισε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Ο Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του αφιέρωσε το εφετινό πρωτάθλημα. Ο Θεοδωρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα σχόλια που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για αυτόν: «Η αλληλοεκτίμηση που έχουμε ο ένας για τον άλλο είναι δεδομένη. Είναι έξυπνος άνθρωπος, απαλλαγμένος από πολλά πράγματα, νέος. Για να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Πρέπει να έχεις μεγάλη ψυχή για να το κάνεις αυτό. Στην ζωή μου έχω πάρει 30 τίτλους και για πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Αυτό τιμάει τον Βαγγέλη. Είδατε και το τι είπε για τον Βαλβέρδε, η μια πράξη είναι συνέχεια της άλλης».

Για την δική του συμβολή στο πρωτάθλημα: «Ο ρόλος του αντιπροέδρου είναι συγκεκριμένος. Ο κάθε άνθρωπος αποδίδει διαφορετικά σε κάθε δουλειά. Εγώ δεν κάθομαι μόνο στα αποδυτήρια, ανακατεύομαι παντού και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Και την μικρότερη λεπτομέρεια. Μιλάω εγώ προσωπικά με τους περισσότερους παίκτες. Ποτέ δεν περνάω την λεπτή γραμμή που με χωρίζει με τον προπονητή όμως».

Για το αν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού θα είναι του χρόνου η έλλειψη αντιπάλων: «Με λυπεί αφάνταστα η κατάσταση των αντιπάλων μας. Δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο χωρίς καλό Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τις μεγάλες ομάδες, που όπως βλέπουμε όμως δεν τις βοηθάει κανείς. Πάντως, δεν θα υπάρξει ελληνικό ποδόσφαιρο στο τέλος αν εμείς είμαστε όπως είμαστε και οι άλλοι παραμείνουν το ίδιο. Μακάρι να βρεθεί μια λύση».

Για το πώς θα αντικαταστήσει ο Ολυμπιακός τον Βαλβέρδε: «Ήταν για εμένα ο καλύτερος προπονητής που ήρθε στην Ελλάδα. Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, εξαίρετος χαρακτήρας, δεν σχολίασε ποτέ κανέναν. Δεν είπε το παραμικρό εναντίον κάποιου. Έβλεπα πως δούλευε, προσπάθησε να κάνει τον Ολυμπιακό να παίζει όπως η Μπαρτσελόνα. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Μαρινάκης θα διαλέξει τον καλύτερο αντικαταστάτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.