Καβακάς: «Μεγάλη επιτυχία η παραμονή μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή της Κέρκυρας στην Super League εμφανίστηκε ο Τίμος Καβακάς.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή της Κέρκυρας στην Super League εμφανίστηκε ο Τίμος Καβακάς. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές και στα αποτελέσματα της ομάδας του, ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει συζητήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του. Ο Καβακάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επίτευξη της παραμονής της Κέρκυρας: «Θα έλεγα ότι ήτα συνδυασμός πραγμάτων. Και προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά εφόσον είχαμε μαθηματικές ελπίδες έπρεπε να τις κυνηγήσουμε ως το τέλος. Χρειάστηκε πολύ δουλειά και πολύ κουβέντα με τους παίκτες. Τα παιδιά αδίκησαν τον εαυτό τους με την εικόνα που έδειχναν. Όμως γρήγορα το κατάλαβαν. Είχαμε και την τύχη στο πλευρό μας και η τύχη χρειάζεται».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ισοπαλία με την ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και να είχαμε χάσει σ ε αυτό το παιχνίδι. Ισοφαρίσαμε στο 95′ και είχαμε μια πικρία στο τέλος, καθώς θα μπορούσαμε τη νίκη».

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τα όσα ακούστηκαν: «Όσοι δε γνωρίζουν πως λειτουργούν οι δύο ομάδες, μπορούν να λένε πολλά. Όλα αυτά είναι αστειότητες. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πέντε κλασικές ευκαιρίες, είχε ένα δοκάρι, οι ευκαιρίες που έκανε ήταν πιο λίγες σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Η ομάδα μου λειτούργησε καλά αμυντικά και στη μια φάση που δημιούργησε κατάφερε να σκοράρει. Βρήκαμε έναν Ολυμπιακό σε μέτρια μέρα, η Κέρκυρα ήταν πειθαρχημένη αμυντικά και με τη βοήθεια της τύχης κερδίσαμε το παιχνίδι. Με ψυχραιμία και ηρεμία αντιμετώπισα τα όσα ακούστηκαν. Το θέμα είναι ότι σαν Καβακάς και ως προπονητής της Κέρκυρας, ξέρω καλά ότι όλα τα παιχνίδια της ομάδας κερδήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι, η συνείδησή μου είναι ήσυχη. Δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται».

Για την παραμονή του στην Κέρκυρα: «Δεν έχουμε κουβεντιάσει για το μέλλον. Μέχρι να φύγω θα γίνει μια συζήτηση. Όταν μου έκαναν πρόταση, δεν έγινε για την προοπτική της Β’ εθνικής. Συζητήσαμε πως θα αλλάξει η ψυχολογία και πως θα σωθεί η ομάδα».

Για τις ακαδημίες και αν η Κέρκυρα μπορεί να επενδύσει σε αυτές: «Οι επιλογές στην Κέρκυρα σε επίπεδο υποδομών είναι περιορισμένες. Είναι ένα μικρό νησί η Κέρκυρα και δεν έχει πολλές δυνατότητες. Είναι δύσκολο κομμάτι αυτό με τις ακαδημίες, και χρειάζεται μεγάλη οργάνωση. Αν φέρεις ένα παιδί στην Κέρκυρα, θα πρέπει να φροντίσεις τη ζωή του, το σχολείο του τη διατροφή του. Δεν ξέρω πως το σκέφτεται η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.