Το πάλεψε με Μαυροβούνιο

Η εθνική πόλο των ανδρών δεν απέφυγε την ήττα με 8-7 από το πανίσχυρο Μαυροβούνιο, στον τρίτο αγώνα της για το προολυμπιακό τουρνουά του Εντμοντον.

Η εθνική πόλο των ανδρών δεν απέφυγε την ήττα με 8-7 από το πανίσχυρο Μαυροβούνιο, στον τρίτο αγώνα της για το προολυμπιακό τουρνουά του Εντμοντον. Πλέον, θα τα παίξει όλα για όλα στο καθοριστικό αυριανό (3:20 π.μ) ματς με τη Γερμανία.

Σε περίπτωση που νικήσει μπορεί να πάρει ακόμη και τη δεύτερη θέση στον όμιλο, που θα της φέρει βατό αντίπαλο (λογικά τη Βραζιλία) στον προημιτελικό. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του Ντράγκαν Αντριτς θα μείνει τέταρτη και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Λονδίνο πιθανότατα απέναντι στην Ισπανία.

Η εθνική παρουσιάστηκε βελτιωμένη αμυντικά απέναντι στους φιναλίστ του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, «πλήρωσε» όμως τα επιθετικά της προβλήματα και κυρίως τα άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό με τον Χρήστο Αφρουδάκη, αλλά μετά έκανε 13 λεπτά για να ξανασκοράρει.
 
Οι Μαυροβούνιοι πέτυχαν δύο γκολ στο τελευταίο δίλεπτο του ημιχρόνου και πέρασαν μπροστά με 4-2, ενώ στην τρίτη περίοδο ξέφυγαν 6-3, με την εθνική να χάνει στο διάστημα αυτό πέναλτι και άλλη μια επίθεση ενώ είχε δυο παίκτες παραπάνω.

Παρόλα αυτά στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου με τους Χρήστο Αφρουδάκη και τους Μουρίκη και Χατζηθεοδώρου, ισοφάρισαν 6-6, 4΄16΄΄ πριν τη λήξη. Ο Γκοϊκοβιτς ξανάδωσε προβάδισμα στο Μαυροβούνιο, ο Φουντούλης ισοφάρισε, αλλά ο Ζλόκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 8-7, 2΄48΄΄ πριν το τέλος.Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-2, 3-2

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου 1, Θεοδωρόπουλος, Χρ.Αφρουδάκης 3, Δελακάς, Γ.Αφρουδάκης, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος. Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν στην τελευταία περίοδο ο Φουντούλης (2.06) και ο Χατζηθεοδώρου (1.12).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ράνκο Πέροβιτς): Ράντιτς, Μπργκούλιαν, Πάσκοβιτς 1, Πέτροβιτς, Κλίκοβατς, Ράντοβιτς, Μ.Γιάνοβιτς 3, Ν.Γιάνοβιτς, Ίβοβιτς 1, Ζλόκοβιτς 2, Γκοϊκοβιτς 1, Τζόκιτς, Στσεπάνοβιτς. Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν στην τελευταία περίοδο οι Ιβοβιτς (6.20), Τζόκιτς (4.30) και Γκοϊκοβιτς (3.29).

Τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας: Α΄ΟΜΙΛΟΣ: ΠΓΔΜ-Ρουμανία 6-9, Γερμανία-Ολλανδία 11-6, Ελλάδα-Μαυροβούνιο    7-8

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες): Μαυροβούνιο 6, Γερμανία 4, Ρουμανία 4, Ελλάδα 2, ΠΓΔΜ 2, Ολλανδία 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.