Έχει αγώνα η Μακάμπι

Την ώρα που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στις αναμετρήσεις των πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, η Μακάμπι δε μπορεί να κάνει το ίδιο, καθώς έχει... αγώνα.

Την ώρα που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στις αναμετρήσεις των πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, η Μακάμπι δε μπορεί να κάνει το ίδιο, καθώς έχει… αγώνα.

«Πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» είδαν τον ΕΣΑΚΕ να τους διευκολύνει αναβάλλοντας τις αναμετρήσεις τους για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Α1 μέχρι… νεοτέρας.

Απ’ την άλλη, οι Ισραηλινοί έπρεπε να δώσουν δύο ματς μέσα στο σαββατοκύριακο για την εγχώρια λίγκα τους και εκείνο που μπόρεσε να κανει η διοργανώτρια αρχή της ήταν να αγωνιστούν μόνο στο ένα προς το παρών. Την ώρα λοιπόν, που οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον πέμπτο προημιτελικό της ερχόμενης Πέμπτης (5/4) στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πίεσε και θα παίξει απόψε με τη Χαμπίκα στο «Γιαντ Ελιάου». Η έτερη αναμέτρηση της, αυτή με την Ιρόνι Ασκελόν, που θα διεξαγόταν αύριο Κυριακή, μετατέθηκε για τις 19 Απριλίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.