Σενάρια για Ματέι στην ΑΕΚ

Ο Κοσμίν Ματέι φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ.

Ο Κοσμίν Ματέι φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση ενός παίκτης για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικός γραμμής των «κιτρινόμαυρων».

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μπει από τώρα σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Επίσης, η ΑΕΚ θα μπορέσει να τον αποκτήσει ευκολότερα από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, αν τελικά αποφασίσει να καταθέσει πρόταση, αφού οι Ρουμάνοι δε θέλουν να τον χάσουν, χωρίς να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους. Ο Ματέι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η καριέρα του ξεκίνησε στη Φαρούλ, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες των Στεάουα Βουκουρεστίου, Άστρα Πλοϊέστι και Ντιναμό Βουκουρεστίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.