Και νέα σενάρια για Μολέντο

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν και πάλι την περίπτωσή του.

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν και πάλι την περίπτωσή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» μελετούν το ενδεχόμενο απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού, προκειμένου να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στο ρόστερ τους, η επικείμενη αποχώρηση του Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. 

Ο Μολέντο συνεχίζει την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ, στην οποία ήθελε να επιστρέψει μετά τη θητεία του στο «τριφύλλι». Για τη βραζιλιάνικη ομάδα είχε απορρίψει πρόταση του ΠΑΟΚ, τον περασμένο Ιανουάριο, σε μια χρονική περίοδο που είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό. Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου αμυντικού, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του το προσεχές καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.