Ζιντάν: «Η τιμωρία μας είναι παράλογη»

Τη δυσαρέσκειά του για την πρόσφατη τιμωρία της Ρεάλ Μαδρίτης από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Τη δυσαρέσκειά του για την πρόσφατη τιμωρία της Ρεάλ Μαδρίτης από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός της «βασίλισσας» της Ευρώπης υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη απόφαση της FIFA είναι παράλογη και πως θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιντάν υπογράμμισε: «Μοιάζει παράλογο. Οι γιοι μου έχουν ζήσει όλη τους τη ζωή στη Μαδρίτη με την οικογένειά τους και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρουμε τι έχει συμβεί τώρα. Νομίζω ότι θα διορθωθεί και την επόμενη εβδομάδα δεν θα μιλάμε γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, ο «Ζιζού» συμπλήρωσε: «Το κλαμπ θα κάνει έφεση. Δεν είναι απλά τα παιδιά μου, είναι και πολλοί παίκτες ακόμη με τις οικογένειές τους και νομίζω ότι έχει γίνει λάθος».

Τέλος, ο προπονητής των «μερένχες» υπογράμμισε πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα κάτι για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του: «Για την ώρα δεν έχουμε μιλήσει για μεταγραφές. Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.