Στροφή στο προολυμπιακό για την Εθνική

Στο παρελθόν θέλει να αφήσει τις υποχρεώσεις για το World League η Εθνική, όπως δήλωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Στο παρελθόν θέλει να αφήσει τις υποχρεώσεις για το World League η Εθνική Ελλάδος, όπως δήλωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, μετά τη νίκη 10-9 επί της Ρουμανίας στον Πειραιά και πλέον κοιτάζει στις επόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις.

Ο Ντράγκαν Άντριτς τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε καταφέρει να δέσουμε σαν σύνολο. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να κερδίσει τέτοιου είδους παιχνίδια με διαφορά. Εκεί χάσαμε και την διαφορά του σκορ, που θα μας έδινε την πρόκριση. Είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί, ώστε να φτιάξουμε χαρακτήρα που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κοκκινάκης τόνισε: «Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα, αλλά σήμερα εμείς ήμασταν αυτοί που παίξαμε καλύτερα. Είχαμε όμως το ζήτημα των τριών γκολ που έπρεπε να κρατήσουμε, ώστε να περάσουμε και δεν τα καταφέραμε. Εκτελώ χρέη… Παπαδήμου αυτή τη στιγμή. Η θέση του αρχηγού είναι κάτι που θα αλλάξει στην συνέχεια. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είμαι μεταβατικός αρχηγός».

Ο Χρήστος Αφρουδάκης τόνισε μετά το ματς με τη Ρουμανία: «Εκτελώ χρέη… Παπαδήμου αυτή τη στιγμή. Η θέση του αρχηγού είναι κάτι που θα αλλάξει στην συνέχεια. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είμαι μεταβατικός αρχηγός. Παρ’ όλα αυτά παραμένει μία σημαντική νίκη, αφού θα βρούμε τους Ρουμάνους απέναντί μας και στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Αποκομίσαμε πολλά θετικά στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι, και είδαμε και τις αδυναμίες μας».

Τέλος, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι με θετικά και αρνητικά στοιχεία. Το θετικό είναι πως ήμασταν μπροστά στο σκορ με χαρακτηριστική ευκολία από ένα σημείο και μετά. Το αρνητικό είναι πως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτήν την διαφορά. Κάναμε πολλές λάθος επιλογές και έτσι χάσαμε την ευκαιρία για την πρόκριση. Δεν μας πειράζει όμως, γιατί όπως είπα κερδίσαμε εύκολα, πράγμα που είναι θετικό γιατί θα έχουμε απέναντί μας την Ρουμανία και στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.