Πρίφτης: «Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας»

Την άποψη πως ο Άρης κινδυνεύει να πάθει... κρίση ταυτότητας εξέφρασε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας του.

Την άποψη πως ο Άρης κινδυνεύει να πάθει… κρίση ταυτότητας εξέφρασε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως ντρέπεται για την εικόνα της ομάδας του. 

«Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν άλλο ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Είμαστε πραγματικά απαράδεκτοι και ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πάθουμε… κρίση ταυτότητας. Πριν 10 μέρες ήμασταν άλλοι άνθρωποι!», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Άρη και συνέχισε:

«Σε δυο μέρες έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με την Άλμπα Βερολίνου, στις 19/1) και είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Το να αλλάζεις εικόνα σε μια μέρα όσο απλό ακούγεται, τόσο δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, είμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Από την πλευρά των παικτών, ο Σπύρος Μούρτος ανέφερε: «Σίγουρα περνάμε μία δύσκολη περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα που έχουν πληγώσει το μυαλό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι-τελικό την Τρίτη και θα πρέπει να αντιδράσουμε όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός σήμερα».

Για το τι φταίει, τόνισε: «Προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς μας και να γυρίσουμε πίσω στην αυτοπεποίθησή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.