Στραματσόνι: «Έτσι θέλω να συνεχίσουμε» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τόνισε πως θέλει να δει την ομάδα του να έχει ανάλογη συνέχεια. «Δεχτήκαμε ξανά ένα εύκολο γκολ», το σχόλιο του Άκη Μάντζιου.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τόνισε πως θέλει να δει την ομάδα του να έχει ανάλογη συνέχεια. Παράλληλα αναφέρθηκε στις τιμωρίες των «πρασίνων».

«Η ομάδα απέκτησε έναν ενιαίο τρόπο που αγωνίζεται και έτσι θέλω να συνεχίσουμε. Έχουμε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες και αυτό είναι το καλό και για την ομάδα αλλά και για τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Είναι η αρχή μιας προσπάθειας και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι οπαδοί να εκτιμούν αυτή την προσπάθεια και τους θέλουμε στο πλευρό μας και στο επόμενο ματς της Τετάρτης». 

Για τις τιμωρίες που έχει δεχτεί η ομάδα, σχολίασε: «Οι φίλαθλοι μας είναι μέρος του συλλόγου. Εγώ ξεκίνησα με μια κακή εμπειρία σε ένα ματς που δεν έγινε. Οι οπαδοί μας είδαν την ομάδα να χάνει το ματς στα χαρτιά να χάνει επιπλέον βαθμούς να τιμωρείτε με τέσσερα ματς η έδρα μας και τώρα η νέα τιμωρία αυτή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Παρ’ όλα αυτά είναι κοντά μας, μας στηρίζουν και είναι σημαντικό να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, ανέφερε: «Νομίζω πως έγινε ένα κακό παιχνίδι, μέτριο, χωρίς φάσεις. Ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ για άλλη μία φορά. Είχαμε 1-2 φάσεις, και με τον Μερεμπασβίλι, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει και να μιλάμε για κάτι διαφορετικό τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.