«Βλέπουν» Γιαννάκη στη Μάλαγα

Η πιθανότητα επιστροφής του Παναγιώτη Γιαννάκη στους πάγκους δε θεωρείται απίθανή, ιδίως αν η Μάλαγα καταθέσει συμφέρουσα πρόταση στον Έλληνα τεχνικό.

Η πιθανότητα επιστροφής του Παναγιώτη Γιαννάκη στους πάγκους δε θεωρείται απίθανή, ιδίως αν η Μάλαγα καταθέσει συμφέρουσα πρόταση στον Έλληνα τεχνικό.
Οι ιθύνοτες τον ισπανικό σύλλογο δεν είναι ευχαριστημένοι από  τον Τσους Ματέο, καθώς η Ουνικάχα έχει φτάσει να βρίσκεται πια στην 7η θέση της ACB και στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο θα παρθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα. Οι -μέχρι στιγμής- πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να δει την πόρτα της εξόδου.
Την ίδια ώρα, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη λίστα με τους αντικαταστάτες του φιγουράρει το όνομα του «Δράκου». Ο Γιαννάκης είναι ένας από τους υποψηφίους, αλλά εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Μάλκοβιτς, Πέσιτς, Ρέπεσα και Σπάχια, που έχουν προταθεί. Παράλληλα, ακούστηκε και το όνομα του Βουγιούσεβιτς, αλλά δε συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες λόγω του ότι δε μιλά αγγλικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.