“Βλέπει” και Ζονγκό η ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μετά το φινάλε στις συζητήσεις με τον Κοντέ, στην Ένωση "αρέσει" ο 26χρονος διεθνής εξτρέμ της Αλμερίας Τζόναθαν Ζονγκό. Διαβάστε τι ισχύει με τον Σουκουλίνι και με σέντερ φορ.

Εκτός από τον Ισνάλντο, τον οποίο στην ΑΕΚ χαρακτηρίζουν κίνηση για το παρόν και επένδυση για το μέλλον, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν ακόμα ακραίο επιθετικό, ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της γραμμής κρούσης. Οι τελευταίες πληροφορίες του novasports.gr θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Τζόναθαν Σαντί Ζονγκό, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλμερία.

Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από τη Μπουργκίνα Φάσο, έχει ήδη 17 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και αποτελεί αυτή τη στιγμή την επιλογή της ΑΕΚ για τα εξτρέμ. Ο Ζονγκό προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Αλμερίας. Πέρασε και από την Αλμερία Β’, ενώ την τελευταία τριετία αποτελεί βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας. Η Ένωση προσπαθεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, πληρώνοντας τους Ισπανούς και δίνοντάς τους επίσης ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Στις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, για το θέμα του Ισνάλντο έχετε ήδη ενημερωθεί πρώτοι από το novasports.gr, ενώ όλα δείχνουν ότι η επιμονή του Πογέτ για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, είναι πολύ πιθανό να φέρει στην ομάδα τον Μπρούνο Σουκουλίνι. Ο Αργεντινός ήταν χθες όλη μέρα σε ανοιχτή επικοινωνία με τους “κιτρινόμαυρους” και όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Σε ότι αφορά στη θέση του σέντερ φορ, η περίπτωση του ποδοσφαιριστή που ανήκει σε μεγάλη αγγλική ομάδα, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός σε σύλλογο του εξωτερικού δεν προχώρησε λόγω υψηλών οικονομικών απαιτήσεων κι έτσι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο επιλογές για την ΑΕΚ. Η πρώτη είναι ο Νιγηριανός Σάμουελ Ολανάρε, ο οποίος αγωνίζεται στην Κίνα (επίσης ακριβή περίπτωση για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας) και η δεύτερη ο Τσέχος στράικερ Τόμας Πέκχαρτ. Ο 27χρονος επιθετικός βρίσκεται εν αναμονή και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ολανάρε, τότε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης.

Στις αποχωρήσεις οι πληροφορίες του novasports.gr θέλουν τον Άρθο να παραμένει τελικά στην ΑΕΚ, μετά από απόφαση του Πογέτ, ενώ αντίθετα θεωρείται πλέον θέμα χρόνου το “διαζύγιο” με τον Κρισάντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.