Γκούμας, Χατζηιωάννου: “Δεν θα συμμετέχουμε στα κοινά της ομάδας”

Με γραπτή τους δήλωση oι Γκούμας, Χατζηιωάννου ξεκαθαρίζουν, ότι δεν θα δώσουν το παρών στη συνάντηση με τους μετόχους και παράλληλα δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να συνεισφέρουν οικονομικά.

Με γραπτή τους δήλωση oι Γκούμας, Χατζηιωάννου ξεκαθαρίζουν, ότι δεν θα δώσουν το παρών στη συνάντηση με τους μετόχους και παράλληλα δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να συνεισφέρουν οικονομικά.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση όπως μετέδωσε ο NovaΣπορ FM:

“Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια προσπάθεια να πειστούμε να ασχοληθούμε εκ νέου με τα κοινά της ομάδας και να αναλάβουμε και πάλι μέρος της χρηματοδότησης της.


Δηλώνουμε πως θα τηρήσουμε  την αρχική μας απόφαση, του Ιανουαρίου του 2010, να αποχωρήσουμε από τη μετοχική σύνθεση της ομάδος, έχοντας καλύψει πλήρως τις υποχρεώσεις μας όπως αυτές είχαν προσδιοριστεί και διαμορφωθεί τη συγκεκριμένη στιγμή. Γι’αυτό το σκοπό πληρώσαμε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.2 εκ. ευρώ για το μόλις 18% που μας αναλογούσε πριν την πώληση των μετοχών μας. Αυτό το ποσό μάλιστα,  με βάση  τα οικονομικά στοιχεία  που είδαν το φως της δημοσιότητος, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μας αναλογούσε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν έχει σημασία.


Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε πρόθεση να επανέλθουμε στα κοινά της ομάδος και αυτή η απόφασή μας είναι οριστική και αμετάκλητη.


Η πρόσφατη κίνησή μας να πληρώσουμε 500 χιλιάδες ευρώ έναντι του ποσο εξόφλησης του δανείου της Morgan Stanley  έγινε για να τηρήσουμε παλαιότερη υπόσχεση που είχαμε δώσει όταν αποχωρήσαμε. Με αυτή την κίνηση τακτοποιούμε και την τελευταία μας υποχρέωση που ηθικά και μόνο είχαμε αναλάβει.


Αποφασίσαμε να προβούμε σε γραπτή δήλωση για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας προς τον κόσμο της ΑΕΚ  τον οποίον προσπαθούν να αποπροσανατολίζουν κάποιοι κάνοντας δηλώσεις ότι θα συμμετάσχουμε σε συναντήσεις κ.λπ. το οποίο δεν
πρόκειται να πράξουμε, διότι δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε με το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ΑΕΚ μόνο σαν φίλαθλοί της,  όπως κάναμε και φέτος με την αγορά μεγάλου αριθμού εισιτηρίων διαρκείας, χωρίς να έχουμε όμως καμία ανάμειξη σε διοικητικά ή άλλα θέματα της ομάδας.


 Με εκτίμηση


Πόλυς Χατζηωάννου – Γκίκας Γκούμας”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.