Δίχτυα για Μανωλά

Στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Κώστα Μανωλά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ.

Στον Ολυμπιακό  σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του Κώστα Μανωλά, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και θα κινηθούν εάν παραχωρήσουν τον Αβρααμ Παπαδόπουλο σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον 21χρονο στόπερ της ΑΕΚ και θεωρούν πως έχει τα προσόντα για να σταδιοδρομήσει στην ομάδα τους αφού είναι νεαρός σε ηλικία, έχει παραστάσεις από μία μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και σχετική πείρα αγώνων της Ευρώπης.

Από την άλλη υπάρχει προβληματισμός για την συμπεριφορά του αλλά ολα αυτά θα μπουν στη ζυγαριά όταν θα έρθει η ώρα. Η υπόθεση Μανωλά ίσως εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις στο θέμα του Ιβάν Μαρκάνο και τις διαπραγματεύσεις που θα κάνουν οι πρωταθλητές με τη Βιγιαρεάλ για να ανανεώσουν το δανεισμό του ή να αγοράσουν τα δικαιώματά του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.