Εκνευρίστηκε ο Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του αυτή τη φορά και επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, που τον ρώτησε για το αν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του αυτή τη φορά και επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, που τον ρώτησε για το αν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός ενοχλήθηκε από την ερώτηση του Βρετανού δημοσιογράφου και αφού τον… «στόλισε», στη συνέχεια ζήτησε από τους υπολοίπους να μελετήσουν την ιστορία της ομάδας του.

Αρχικά, ο Φαν Χάαλ τόνισε για τα σενάρια αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έχεις μιλήσει με τον Εντ Γούντγουαρντ; Γιατί πρέπει ο σύλλογος να το αρνείται όταν εσείς συνεχώς δημιουργείτε ιστορίες; ΟΚ, δεν έχεις μιλήσει με τον Γουντγουάρντ, ούτε με τους Γκλέιζερς, οπότε επινοείς μια ιστορία. Και πρέπει εγώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Δεν θα απαντήσω. Και θα το επαναλαμβάνω κάθε εβδομάδα».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: «Τώρα μπορώ να σου πω ότι αύριο απολύεσαι. Πώς είναι το όνομά σου; Θα ανακοινώσω και το όνομά σου».

Τέλος, ο Φαν Χάαλ υπογράμμισε απευθυνόμενος στους υπολοίπους εκπροσώπους του Τύπου: ««Εσείς γράφετε ό,τι θέλετε. Θυμηθείτε όμως τα δύσκολα πρώτα χρόνια του Φέργκιουσον. Πρέπει να μελετήσετε. Να μελετήσετε τα στατιστικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.