“Ο Μορένο είναι σκουπίδι”

Τα μένεα πνέουν οι φίλοι της Λίβερπουλ για τον Αλμπέρτο Μορένο, τον οποίο στόλισαν με αρκετά... κοσμητικά επίθετα για την εμφάνισή του κόντρα στη Σάντερλαντ. Μέχρι και σκουπίδι τον αποκάλεσαν.

Τα μένεα πνέουν οι φίλοι της Λίβερπουλ για τον Αλμπέρτο Μορένο, τον οποίο στόλισαν με αρκετά… κοσμητικά επίθετα για την εμφάνισή του κόντρα στη Σάντερλαντ. Μέχρι και σκουπίδι τον αποκάλεσαν.

Ο Ισπανός παίκτης είναι η αλήθεια ότι δεν έχει και πολλούς υποστηρικτές στο “Ανφιλντ”, όπως και όλη η αμυντική γραμμή των “κόκκινων”. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, λοιπόν, άρχισε ένα διάλογος μεταξύ των φίλων της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, ο οποίος επεκτάθηκε και στο λογαριασμό του εν λόγω παίκτη στο Twitter.

Οπως προείπαμε, κάποιοι τον αποκάλεσαν σκουπίδι, κάποιοι άλλοι ότι θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάποιοι άλλοι ότι μονίμως είναι αρνητικός. Μάλιστα, για πρώτη φορά τα σχόλια κατά του Μορένο έφθασαν κοντά στο να ξεπεράσουν και αυτά κατά του μόνιμου θύματος της φετινής περιόδου, του Μινιολέ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.