Χάινκες: «Δεν γέλασα με τον Λεβαντόφσκι»

Κάθε άλλο παρά αστεία βρήκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες, τη συμπεριφορά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο ματς με την Κολωνία το Σάββατο (3-1).

Κάθε άλλο παρά αστεία βρήκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιουπ Χάινκες, τη συμπεριφορά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο ματς με την Κολωνία το Σάββατο (3-1).
 
Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, αλλά όταν αντικαταστάθηκε από τον Σάντρο Βάγκνερ στο 77ο λεπτό, βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να χαιρετήσει τον Χάινκες.
 
Ο 72χρονος τεχνικός του μίλησε αυστηρά εκείνη την ώρα, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν απέφυγε να εκφράσει την ενόχλησή του.
 
«Ξέρω από τον εαυτό μου ότι εμείς οι επιθετικοί είμαστε εγωιστές και πάντα σκεφτόμαστε τη συχνότητα με την οποία σκοράρουμε. Μιλήσαμε μετά και κατάλαβε τα όσα του είπα. Όταν όμως βγήκε δεν ήταν καθόλου αστείο αυτό που έκανε. Είμαι ο προπονητής του», σχολίασε.
 
«Ούτε εγώ χαιρόμουν όταν γινόμουν αλλαγή στους αγώνες. Ξέρω ότι ο Λεβαντόφσκι ήθελε να πετύχει το 30ό του γκολ στην Μπουντεσλίγκα και για τον λόγο αυτό δυσαρεστήθηκε. Κάναμε μία κουβέντα μετά και το θέμα θεωρείται λήξαν», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.