Αποχαιρέτησε την Έβερτον ο Ρούνεϊ

28 Απριλίου 2018, ο Γουέιν Ρούνεϊ έδωσε την τελευταία του παράσταση με την φανέλα της αγαπημένης του Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Χάντερσφιλντ. 11 Μαίου πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και προπονητικό επιτελείο. Απουσίασε από τον αγώνα με την Σαουθάμπτον και θα λείψει και από τον αγώνα κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πήγε στο Finch Farm (προπονητικό κέντρο της Έβερτον) το πρωί του Σαββάτου για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την Παρασκευή πως ο Ρούνεϊ ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό και δεν θα δώσει το παρών στο ματς απέναντι στην Γουέστ Χαμ την Κυριακή στο Λονδίνο, ενώ την ίδια μέρα ο προπονητής των ζαχαρωτών είχε τονίσει πως ο Ρούνεϊ ποτέ δεν ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Παρόλα αυτά το έγκυρο΄΄ sky sports΄΄ έκανε λόγο για συμφωνία με την DC UNITED που αγγίζει τις 12 εκατομμύρια λίρες.
Ο Ρούνεϊ αφήνει την Πρέμιερ Λιγκ ύστερα από 16 χρόνια. Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στην αγαπημένη του Έβερτον το 2002 όπου έπαιξε για δύο γεμάτες σεζόν. Το 2004 πήρε μετεγγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου έπαιξε μέχρι και την σεζόν 2016-2017.
Πέρσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Γκούντισον Παρκ για να κλείσει την καριέρα του στο νησί όπου μέτρησε  40 εμφανίσεις και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ύστερα από 676 παιχνίδια και 281 γκολ , τα 208 στην Πρέμιερ Λιγκ (2ος στην ιστορία πίσω από τον Άλαν Σίρερ) ετοιμάζεται να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί σε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Στη νέα του ομάδα θα είναι ο μοναδικός Βρετανός στο ρόστερ μιας ομάδας που ιδρύθηκε το 1996 όταν ο Ρούνεϊ ήταν μόλις 11 ετών και αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Έβερτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.