Αθανασιάδης: «Εύκολο να κλείσεις τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης τόνισε πως ήταν αρκετά εύκολη η επικράτηση του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού στο ματς της 15ης αγωνιστικής.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης τόνισε πως ήταν αρκετά εύκολη η επικράτηση του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού στο ματς της 15ης αγωνιστικής. Ο Έλληνας τερματοφύλακας της ομάδας της Κομοτηνής, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, στην παρουσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδας και στις αλλαγές που έφερε η πρόσληψή του. Ο Αθανασιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 103,3». Αναλυτικά, ο Αθανασιάδης τόνισε: 

Για την πορεία της ομάδας: «Έχουμε άλλα 15 παιχνίδια, πλέον παίζουμε ποδόσφαιρο, είμαστε πιο… δεμένοι και δεχόμαστε λιγότερες ευκαιρίες. Ο καθένας δίνει το κάτι παραπάνω με στόχο να σωθεί η ομάδα. Στον πρώτο γύρο δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε με ομάδες που έπρεπε να χτυπήσουμε και ξεκινήσαμε στραβά. Ίσως φταίξαμε και εμείς σε αυτό. Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει και η διάθεση των παικτών. Με το που ήρθε ο κ. Ελευθερόπουλος μας βοήθησε περισσότερο σε τακτικά στοιχεία του παιχνιδιού. Άλλωστε είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία μας εντός έδρας νίκη και το σημαντικό για εμάς είναι οι τρεις βαθμοί. Βέβαια, τα περισσότερα σημαντικά ματς για εμάς στο δεύτερο γύρο είναι εκτός έδρας. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε, συνεχίζουμε και από εδώ και πέρα θέλουμε το καλύτερο».

Για το γεγονός ότι έχει προπονητή έναν πρώην τερματοφύλακα: «Είναι πάρα πολύ καλό για εμένα, διότι έχει μεγάλη εμπειρία. Άρχισε να παίζει από 18 ετών. Εμένα με έχει βοηθήσει πολύ στο τακτικό κομμάτι και νιώθω ικανοποιημένος που συνεργάζομαι μαζί του. Δοκιμάστηκα και στον Πανιώνιο, όταν ήταν προπονητής ο κ. Ελευθερόπουλος, αλλά δεν έμεινα».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, εμείς το κάναμε εύκολο. Κλείσαμε τους χώρους, κάναμε αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, απλά θέλει κενούς χώρους. Αυτή τη στιγμή δεν είναι και στα καλύτερά του και μπλοκάρεται εύκολα. Δεν ανησύχησα σε κανένα σημείο του αγώνα, διότι οι συμπαίκτες μου πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μου έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ένιωθα καλά στον αγωνιστικό χώρο και τα πήγαμε και καλά».

Για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα και ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο: «Είμαι οπαδός της Ρεάλ. Κορυφαίος τερματοφύλακας είναι ο Μάνουελ Νόιερ. Είναι κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.