MVP και στις δηλώσεις ο Κώστας Χριστοφιδέλης

MVP εντός, MVP και εκτός γηπέδου ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο ακραίος της Κηφισιάς όταν στήθηκε στην κάμερα της Nova να μιλήσει μετά τη λήξη του αγώνα δεν ξέχασε τον Χρήστο Παπαθανασίου.

MVP εντός, MVP και εκτός γηπέδου ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο ακραίος της Κηφισιάς όταν στήθηκε στην κάμερα της Nova να μιλήσει μετά τη λήξη του αγώνα δεν ξέχασε τον Χρήστο Παπαθανασίου. 

«Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες. Δυστυχώς πήραμε μια μεγάλη νίκη και δεν μπορούμε να την χαρούμε. Οι άνθρωποι χάνονται άδικα και αφήνουν πίσω τους παιδιά. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας» είπε ο 38χρονος και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στην απόδοση της ομάδας του και όχι μόνο: 

«Δεν θυμάμαι να έχω ξανακάνει τόσα μπλοκ, όπως και δεν θυμάμαι να κρύβομαι στην υποδοχή. Αυτή ήταν η τακτική μας και μας βγήκε. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα γιατί εγώ είχα κάποια προβλήματα. Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο, τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε αλλά λόγω ρόστερ έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Εμείς θα το παλέψουμε για να πάρουμε κάτι καλό στο τέλος». Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: 

«Δεν ήταν τέλειο το παιχνίδι μας. Ήταν νευρικό και ο Ολυμπιακός έκανε λάθη που δεν περιμέναμε. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα. Η φιλοσοφία μας ειναι να μην κάνουμε λάθη. Στην υποδοχή είχαμε θέματα. Ο Ρουμελιωτάκης έκανε πολλά σε εκείνο τον τομέα και κάλυψε και τον Χριστοφιδέλη. Από την άλλη ο Χριστοφιδέλης ήταν χρήσιμος σε όλα τα άλλα. Η ομάδα ήταν μυαλωμένη. Θέλουμε να μπούμε 4αδα. Στην αρχή δεν μπορούσαμε να πούμε αυτό τον στόχο γιατί θέλαμε να δούμε πως θα πάει ο πρώτος γύρος. Ο εχθρός μας είναι το δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να δούμε και πόσο θα αντέξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.