Μητροπολίτης Μαντινείας: Λυπάμαι όσους ψήφισαν το σύμφωνο


Μία ακόμη φωνή από τον χώρο της Εκκλησίας τοποθετείται με σκληρούς χαρακτηρισμούς απέναντι στα ομόφυλα ζευγάρια, με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή του συμφώνου συμβίωσης.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος δήλωσε ότι λυπάται αυτούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ θα μπορούσαν να διευκολύνουν αυτούς τους ανθρώπους με άλλο τρόπο. «Η Εκκλησία ακολουθεί τον νόμο του Θεού και την κατάσταση της φύσεως», ανέφερε, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, ενώ «ο καθένας που έχει το κουσούρι του δεν μπορεί να το εμφανίζει δημόσια και να μην ντρέπεται».

«Είναι άνθρωποι της ανωμαλίας και αυτή καταδικάζεται από τη ζωή και την κοινωνία. Τους λυπάμαι, προσεύχομαι να τους συγχωρήσει ο Θεός, να μετανοήσουν, να αλλάξουν τακτική και να γίνουν τίμια μέλη της κοινωνίας μας», σημείωσε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε αυτούς τους ανθρώπους «άρρωστους», που «έχουν πάθος», και δήλωσε ότι θα πρέπει να θεραπεύσουν την αρρώστια τους.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Εκκλησία έχει τέτοια άτομα στους κόλπους της, δήλωσε ότι δεν ξέρει αλλά, αν υπάρχουν, πρέπει να τους απομακρύνουν.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.