Κωνσταντόπουλος: «Στόχος η πρωτιά στα play off»

Να τερματίσει στην πρώτη θέση των play off του πρωταθλήματος, θέλει από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Να τερματίσει στην πρώτη θέση των play off του πρωταθλήματος, θέλει από την ΑΕΚ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάτι τέτοιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά, τονίζοντας πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον. Ο Κωνσταντόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ: «Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα εδώ και αρκετό καιρό και αυτό φυσικά αγγίζει και μας. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, παρά να προσπαθούμε στον αγωνιστικό χώρο, να δίνουμε το 100% και να ελπίζουμε από τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη πως θα βρεθεί μια λύση. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έβαλαν πλάτη: «Οι παλαιότεροι ποδοσφαιριστές έδωσαν το έναυσμα και όλοι ακολουθήσαμε. Νομίζω πως είναι προς τιμήν όλων των ποδοσφαιριστών η στάση που κρατήσαμε. Αποδείξαμε πως είμαστε οι τελευταίοι που θα σταθούμε εμπόδιο για να βρεθεί μία λύση. Κι αν χρειαστεί ξανά, αυτό θα κάνουμε. Θεωρώ πως πέρασαν οι δύσκολες στιγμές. Περιμένουμε να βρεθεί μία λύση, αλλά πιστεύω πως κάναμε το σωστό για την ομάδα».

Για τις κατηγορίες πως κάποιοι βλέπουν σαν αγγαρεία τα ματς: «Δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο θέμα. Το κίνητρο και μόνο ότι παίζουμε στην ΑΕΚ, αρκεί για να δίνουμε τα πάντα και δεν χρειάζεται να υπάρξει κάτι άλλο».

Για το στόχο της πρώτης θέσης στα play offs: «Έχουμε δείξει ότι σε κρίσιμα παιχνίδια και με μεγαλύτερους αντιπάλους παίζουμε καλύτερα. Μπορούμε να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα στα ματς των play offs. Όλοι ξέρουμε πως πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε την πρώτη θέση. Όταν γυρίσουν όλα τα παιδιά κι έχουμε πλήρες ρόστερ, θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι μεγάλο το κίνητρο να κυνηγάς μια θέση στα προκριματικά του Champions League».

Για την πορεία του στην ΑΕΚ: «Όταν ήρθα στην ΑΕΚ ήξερα πως δεν ήταν ρόδινη η κατάσταση. Όμως δεν έχω μετανιώσει, το ακριβώς αντίθετο. Ένας τραυματισμός με κράτησε έξω και με πήγε πίσω, αλλά τώρα όλα είναι πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι και του χρόνου στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που το θέλω και αν δεν αλλάξει κάτι, αυτό θα γίνει».

Για το κεφάλαιο Εθνική: «Είναι καλό που ήρθε και με είδε ο Φερνάντο Σάντος και φαίνεται να με υπολογίζει. Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς. Αν συνεχίζω να είμαι καλά και να βοηθάω την ΑΕΚ, στο τέλος μπορεί να έρθει και η κλήση στην Εθνική. Είναι τεράστιο κίνητρο ότι υπάρχει το Euro το καλοκαίρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.