Ζητά αλλαγή… δημοσιογράφου!

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται σε βάρος δημοσιογράφου τοπικής εφημερίδας εξέδωσε τη Μ. Δευτέρα η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται σε βάρος δημοσιογράφου τοπικής εφημερίδας εξέδωσε τη Μ. Δευτέρα η διοίκηση της Παναχαϊκής. Αφορμή στάθηκε επεισόδιο που έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΛ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η πελοποννησιακή ΠΑΕ ζητά από τη διεύθυνση της εφημερίδας να αντικαταστήσει τον εν λόγω δημοσιογράφο από την κάλυψη του ρεπορτάζ της!
Αναλυτικά:
«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλει την αντιδεολογική και παράνομη συμπεριφορά του δημοσιογράφου Χρήστου Βεργανελάκη.
Ο Χρήστος Βεργανελάκης κατασκεύασε καταγγελία προς το συνδικαλιστικό του όργανο όπου απέκρυψε την πραγματικότητα, στο τι ακριβώς συνέβη κατά την συνέντευξη τύπου του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μετά το παιχνίδι με την ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. Λάρισας για την παρουσίαση του νέου προπονητή Γιάννη Παπακωστα.
Ο Χρήστος Βεργανελάκης με μοναδικό σκοπό να τιμωρηθεί η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απέκρυψε ότι χωρίς κανένα λόγο όταν ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε για το συκοφαντικό  δημοσίευμα με ολοσέλιδη εικόνα της εφημερίδας «Πελοπόννησος»  ένα ΗοtDogκαι υπογραμμισμένο με τίτλο το  βρώμικο της Καλλιθέας , με ιδιαίτερο αυθάδες ( μαγκίστικο ύφος ) και χωρίς να σεβαστεί τον 9 ετών ηλικίας γιο του και παρουσία των λοιπών δημοσιογράφων , είπε στον πρόεδρο «είσαι ψεύτης», ο πρόεδρος δε με ήρεμο τρόπο του απάντησε ότι «δεν ξαναπέφτω στην παγίδα σας».
Ο Χρήστος Βεργανελάκης εξήλθε της αιθούσης και ενώ ήταν εκτός γηπέδου συνέχισε την ίδια συμπεριφορά του και εκεί τον ανακάλεσε στην τάξη ο γνωστός για την κοινωνική του και εκπαιδευτική του δράση δάσκαλος Κώστας Παυλόπουλος και ο γνωστός οδοντίατρος της Πάτρας Χρήστος Λούβαρης  οι οποίοι του είπαν με ήρεμο τρόπο ότι πρέπει να ντρέπεται για την συμπεριφορά του.
Ο Χρήστος Βεργανελάκης απέκρυψε στην αναφορά του στα συνδικαλιστικά του όργανα την τόσο παράνομη συμπεριφορά του εις βάρος του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή (της συκοφαντικής δυσφήμισης και τουλάχιστον της απρόκλητης εξυβρίσεως), απέκρυψε την προσωπική και επιστημονική ιδιότητα των ανθρώπων που τον ανακάλεσαν με ήρεμο τρόπο στην τάξη, δημιουργώντας την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποιους άλλης προσωπικότητας ανθρώπων και όχι περί πραγματικά αγανακτισμένων από την προηγούμενη συμπεριφορά του Χρήστου Βεργανελακη συγκροτημένων ανθρώπων .
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα καταγγείλει την συγκεκριμένη συμπεριφορά τόσο στα αρμόδια όργανα όσο και στον ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» κ. Λουλούδη.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν μηνύει, ούτε ενάγει  την εφημερίδα «Πελοπόννησος» , ούτε τον δημοσιογράφο Κώστα Θεοδωρόπουλο,  τόσο για το συκοφαντικό δημοσίευμα με το βρώμικο HotDog ,   ούτε για το ότι δημοσιοποίησε την καταγγελία του Χρήστου Βεργανελάκη χωρίς να έχουν διασταυρώσει την είδηση από παριστάμενους άλλους δημοσιογράφους και χωρίς να έχουν διασταυρώσει το γεγονός από την ίδια την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή , γιατί σεβόμεθα την ιστορία της εφημερίδας και την προσπάθεια που καταβάλλει η νέα ιδιοκτησία της υπό τον κ. Λουλούδη.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή επιφυλάσσεται να στραφεί κατά του Χρήστου Βεργανελάκη τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο και ζητά για τελευταία φορά από τους υπευθύνους της εφημερίδας «Πελοπόννησος» να τον αντικαταστήσουν από το ρεπορτάζ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με άλλο  δημοσιογράφο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.