Ματς γιορτή με τον ΠΑΟΚ

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει την Κυριακή (8/4) το γήπεδο του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι με πανηγυρικό χαρακτήρα και... γενική είσοδο στα 10 ευρώ.

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει την Κυριακή (8/4) το γήπεδο του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι με πανηγυρικό χαρακτήρα και… γενική είσοδο στα 10 ευρώ. Η μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Γιώργου Δώνη με την πρόκρισή της για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη, έχουν σκορπίσει τον ενθουσιασμό και ο κόσμος των “κυανόλευκων” αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών.

Βέβαια, στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι πανηγυρισμοί έχουν κωπάσει και από την Πέμπτη ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον “δικέφαλο του Βορρά”. Στόχος σε αυτό για τον Ατρόμητο είναι η νίκη, τη στιγμή που και ο βαθμός αρκεί για να του εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Με την ψυχολογία που επικρατεί πλέον στο Περιστέρι μοιάζει πολύ πιθανό το ματς της Κυριακής να ξεκινήσει, αλλά και να τελειώσει με τον χαρακτήρα γιορτής.

Η ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ και καλεί τους φιλάθλους του Περιστερίου για την υποδοχή των θριαμβευτών της Τρίπολης. Στα αγωνιστικά, Σκόνδρας και Τάτος έκαναν θεραπεία χωρίς να έχουν κάτι ανησυχητικό, με τον πρώτο να απουσιάζει από το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής λόγω καρτών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καραμάνος.

* Το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία του Ατρόμητου αποτελούμενη από τους Πίτου Γκαρσία, Φρανσίσκο Ζουέλα, Ματίας Ιγκλέσιας θα επισκεφτεί το 13ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.