Ζιώγας: «Ο κόσμος κοντά στην ομάδα»

Την παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ΑΕΛ αλλά και την ενότητα στις τάξεις της ομάδας θεωρεί ως απαραίτητα στοιχεία για να ξεπεραστεί η κρίση των «βυσσινί» ο Μιχάλης Ζιώγας.

Την παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ΑΕΛ αλλά και την ενότητα στις τάξεις της ομάδας θεωρεί ως απαραίτητα στοιχεία για να ξεπεραστεί η κρίση των «βυσσινί» ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Σίγουρα προβλήματα υπάρχουν, όπως άλλωστε υπάρχουν και σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Επειδή αποτελώ κομμάτι της ιστορίας τη ΑΕΛ, το μόνο που λέω κάθε μέρα στα παιδιά, είναι πως μόνο αν μείνουμε ενωμένοι και δείξουμε δύναμη, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Κοιτάμε μπροστά και πάντα με το σεβασμό που εμπνέει κι αξίζει αυτή η φανέλα. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και με αισιοδοξία να κοιτάμε το μέλλον. Μόνο έτσι θα καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε όλοι μας σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλο όνομα και πως όλα αυτά που έχει κατακτήσει στο παρελθόν τα κατέκτησε με την αξία της».

Αναφερόμενος στην κακή πορεία της ΑΕΛ τις τελευταίες αγωνιστικές και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος τόνισε: «Τις τελευταίες αγωνιστικές πέρα από κάποιες κακές διαιτησίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ήμασταν κι άτυχοι με τραυματισμούς βασικών παικτών. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να ελιχτούμε, καθώς οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες. Δε σκεφτόμαστε αν προλαβαίνουμε ή όχι τα πλέι οφ. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Τέλος, αναφερόμενος προς τον Κώστα Πηλαδάκη σημείωσε: «Αυτό που θέλω να πω στον πρόεδρο είναι πως η ΑΕΛ έχει μεγάλη ιστορία και τεράστια δυναμική. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών είναι να στελεχωθεί κάποτε με παιδιά όχι μόνο από τη Λάρισα, αλλά κι από την ευρύτερη περιοχή. Κι όταν παίζαμε εμείς δεν ήταν όλα τα παιδιά από τη Λάρισα, ο Μαλουμίδης πχ ήταν από την Έδεσσα αλλά είχε έρθει από μικρός στην ΑΕΛ και είχε γίνει ένα. Μόνο έτσι η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά, επενδύοντας στα δικά της παιδιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.