«Ζοτς»: Το πλεονέκτημα μας

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του τουλάχιστον 20.000 φιλάθλους του στον ημιτελικό με τη Μακάμπι που διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να τονίζει πως αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του τουλάχιστον 20.000 φιλάθλους του στον ημιτελικό με τη Μακάμπι που διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να τονίζει πως αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο Σέρβος κόουτς πριν την αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, εξήγησε πως περιμένει να δει διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού των Ισραηλινών. Παράλληλα, θα ήθελε οι παίκτες του να αγωνιστούν όπως στον πρώτο ημιτελικό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ομπράντοβιτς:

Βλέπετε το πέμπτο παιχνίδι ως το τελευταίο μιας σειράς ή ως ένα ματς «μια και έξω» όπως ένα ημιτελικός ή ένας τελικός;
«Είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου χωρίς αντίρρηση, όμως πριν από αυτό έχουμε παίξει άλλα τέσσερα, οπότε έχουμε εμπειρία από τα προηγούμενα παιχνίδια τα οποία ήταν πολύ δύσκολα. Περιμένω ένα εξίσου δύσκολο και σκληρό παιχνίδι απόψε».

Τα δύο πρώτα παιχνίδια, εδώ στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού που θέλετε να παίξουν απόψε οι παίκτες σας στο πέμπτο παιχνίδι;
«Θα ήταν ωραία αν μπορούσαν να επαναλάβουν τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι! Αυτό αδιαμφισβήτητα ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Πήραμε πλεονέκτημα από το ξεκίνημα, όμως νομίζω πως θα είναι πολύ-πολύ δύσκολο να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο».

Μετά από τέσσερα ματς σε δύο εβδομάδες, πόσες προσαρμογές μπορούν ακόμα να κάνουν αυτοί οι παίκτες για το πέμπτο παιχνίδι;
«Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν κάτι καινούργιο. Να αλλάξουν κάποιες λεπτομέρειες και αυτό είναι καλό. Εγώ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα ώστε να καταλαβαίνουμε τα πράγματα που θα δοκιμάσει η Μακάμπι. Ελπίζω ότι θα βρούμε τις λύσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα κερδίσουμε το παιχνίδι και θα βρεθούμε για ακόμα μια φορά στο Φάιναλ Φορ».

Υπάρχει κάτι στην Μακάμπι που σας έχει εκπλήξει στη διάρκεια αυτής της σειράς;
«Ξέρουμε πως παίζει η Μακάμπι, όμως είναι αλήθεια πως προσπαθεί να κάνει κάποια καινούργια πράγματα. Υπάρχει διαφορά με το πώς έπαιζε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ξέρουμε πως θα παίζουν στην άμυνα τους. Αυτό που μας ενδιαφέρει και το οποίο πρέπει να προσέξουμε είναι η επίθεσή τους και να είμαστε έτοιμοι για κάθε είδους κατάσταση. Για ό,τι νέο παρουσιάσουν επιθετικά ώστε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς στην άμυνά τους».

Με το πλεονέκτημα έδρας και 18.700 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, έχει η ομάδα σας όλα όσα χρειάζεται για να πάρει το πέμπτο παιχνίδι;
«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε αυτή τη θέση. Να έχουμε ακόμα μια φορά γεμάτο γήπεδο με τους φιλάθλους μας είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Έχει συμβεί στο παρελθόν. Λέγεται ότι απόψε θα έχουμε περισσότερους από 20.000 φίλους της ομάδας. Θα προσπαθήσω αυτό να το μεταφέρω στους παίκτες. Αυτό είναι πλεονέκτημα για όλους μας. Το να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ελπίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Ότι θα βρούμε τη δύναμη να παίξουμε καλά σε ακόμα ένα ματς και αυτός ο στόχος που έχουμε από την αρχή της χρονιάς -να πάμε στο Φάιναλ Φορ- θα επιτευχθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.