Συνάντηση Παπαδήμου – Παπανδρέου το Σάββατο

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, θα έχει το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, θα έχει το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άντρες θα συναντηθούν στις πέντε το απόγευμα. Στη συνάντηση θα συζητηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου τη Δευτέρα αναμένεται να παραδώσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο κ.Παπανδρέου είχε συνάντηση σήμερα στο Στρασβούργο με τον σοσιαλιστή υποψήφιο Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργανώνει ο “Νουβέλ Ομπσερβατέρ” με την ευκαιρία των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και πρόσθεσε ότι θέλουμε μια προοδευτική και σοσιαλιστική Ευρώπη. Το θέμα, πρόσθεσε, είναι να αλλάξει η συντηρητική πλειοψηφία στην Ευρώπη, η οποία απέτυχε στη διαχείριση της κρίσης, αλλά και να δώσει νέα πνοή στην Ευρώπη.

Ο κ. Ολάντ ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου για την παρουσία του στη Γαλλία και τη στήριξή του και πρότεινε να έχουν συχνή επαφή, λόγω και της παρουσίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Σοσιαλιστική Διεθνή.
Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην προσπάθεια της Ελλάδας να βγει από την οικονομική κρίση.

Πηγή: ethnos.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.