Οι «Άγιοι»…κόλασαν τους «διαβόλους»!

Η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τσάρλι Όστιν να σκοράρει στο ντεμπούτο του!

Η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τσάρλι Όστιν να σκοράρει στο ντεμπούτο του!

Ο Άγγλος επιθετικός που αποκτήθηκε πρόσφατα από την ΚΠΡ, μπήκε αλλαγή από τον Ρόναλντ Κούμαν στο 79ο λεπτό και στο 88′ πήδηξε μόνος του έπειτα από ένα κόρνερ νικώντας τον Ντε Χέα. 

Οι γηπεδούχοι, έχασαν έτσι σημαντικό έδαφος όσον αφορά την τετράδα και αποχώρησαν με αποδοκιμασίες από τον κόσμο τους, κάνοντας μόλις ένα εύστοχο σουτ σε 90 λεπτά…

Αντίθετα, η Τότεναμ συνέχισε την προέλασή της και πέρασε με 3-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, μένοντας ακόμα στη μάχη του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Φερτόνχεν, αλλά ήταν καταιγιστικοί στο β’ μέρος και αφού ισοφάρισαν με τον Κέιν, μπήκαν μπροστά στο τελευταίο δεκάλεπτο με τρομερό σουτ του Άλι, για να σφραγίσουν τη νίκη στο τέλος με τον Τσαντλί.

Στην κορυφή πάντως είναι μόνη της η Λέστερ, που συνέτριψε με 3-0 εντός τη Στόουκ και περιμένει το αυριανό Άρσεναλ – Τσέλσι για να δει αν θα παραμείνει πρώτη. Ο Ντρινγκουότερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρανιέρι, ο Βάρντι επέστρεψε στα γκολ στο β’ μέρος και ο Ουγιόα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο.

Στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές επέστρεψε η Γουότφορντ, επικρατώντας με 2-1 εντός της Νιούκαστλ που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ιγκάλο σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ, ενώ ο Κάθκαρτ έκανε το 2-0, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Λασέλ.

Τέλος, Γουέστ Μπρόμιτς και Άστον Βίλα έμειναν στο 0-0 στο τοπικό ντέρμπι του «Χόθορνς», με τους φιλοξενούμενους να κάνουν άλλο ένα βήμα προς την Τσάμπιονσιπ…

Αποτελέσματα (23η Αγωνιστική):

Σάββατο

Νόριτς-Λίβερπουλ 4-5
(29΄ Μποκανί, 41΄ Νέισμιθ, 54΄ πεν. Χούλαχαν, 90+2΄ Μπασόνγκ – 19΄, 63΄ Φιρμίνο, 56΄ Χέντερσον, 75΄ Μίλνερ, 90+5΄ Λαλάνα)

Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 1-3
(30΄αυτ. Φερτόνχεν – 63΄ Κέιν, 84΄ Άλι, 90+5΄ Σαντλί)

Λέστερ-Στόουκ Σίτι 3-0
(42΄ Ντρίνκγουοτερ, 66΄ Βάρντι, 87΄ Ουγιόα)

Μάντσεστερ Γ.-Σαουθάμπτον 0-1
(87΄ Οστιν)

Σάντερλαντ-Μπόρνμουθ 1-1
(45΄ Φαν Άανχολτ – 13΄ Αφόμπε)

Γουότφορντ-Νιούκαστλ  2-1
(46΄ Ιγκάλο, 58΄ Κάθκαρτ – 71΄ Λασέλ)

Γουέστ Μπρόμιτς -Αστον Βίλα 0-0

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι19:30

Κυριακή

Εβερτον-Σουόνσι            
Αρσεναλ-Τσέλσι       


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.