Παντελής: «Να μείνουμε ψηλά»

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Καλλονή μίλησε στο σάιτ της Καλλιθέας, ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας Νίκος Παντελής, ο οποίος τη χαρακτήρισε δύσκολη.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Καλλονή μίλησε στο σάιτ της Καλλιθέας, ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας Νίκος Παντελής, ο οποίος τη χαρακτήρισε δύσκολη.
«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αφενός η ομάδα μας είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και πρέπει να μείνει εκεί, αφετέρου η Καλλονή είναι πολύ καλή, ενώ πρόσφατα άλλαξε και προπονητή. Άρα, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος», είπε ο έμπειρος προπονητής.

Για τα αγωνιστικά, σημείωσε: «Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Παριανός ξεκίνησε χθες σιγά-σιγά τις προπονήσεις, προερχόμενος από επιτυχή αρθροσκόπηση, ενώ οι Κουτρουμπής, Καλτσάς και Βιδάλης μένουν εκτός. Πρόκειται για σημαντικές απουσίες, ειδικά αυτό το διάστημα που παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη. Εμείς θέλουμε να έχουμε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε στη διάθεσή μας».

Όσον αφορά στις τέσσερις διαδοχικές νίκες της ομάδας υποστήριξε πως δεν δίνει σημασία στα στατιστικά, και ενώ όπως είναι φυσικό οι παίκτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, είναι πολύ σημαντικό να κοιτάνε κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πλεονέκτημα έδρας, απάντησε: «Το να παίζουμε στην έδρα μας, σίγουρα μας βοηθάει ως ένα βαθμό, αλλά το σημαντικότερο είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.