Καμία απόφαση ακόμα για Φορτούνη και Μιραλάς

Στο τέλος της σεζόν θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού, σχετικά με το μέλλον των Κέβιν Μιραλάς και Κώστα Φορτούνη.

Στο τέλος της σεζόν θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού, σχετικά με το μέλλον των Κέβιν Μιραλάς και Κώστα Φορτούνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο ποδοσφαιριστές επιθυμούν να παραμείνουν στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, όμως τον τελευταίο λόγο για το μέλλον τους θα τον έχει ο Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση της ομάδας.

Αρχικά, ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, παρά το ενδιαφέρον των Μαρσέιγ και Μπεσίκτας. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις της Έβερτον για την αγορά των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς. Παράλληλα θα γίνουν προσπάθειες, ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις του και ο Βέλγος επιθετικός, καθώς το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ετησίως. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.