«Άλωσε» το Μάλεμε η ασταμάτητη Παναχαϊκή!

Η πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφει εδώ και δύο μήνες η Παναχαϊκή δεν ανακόπηκε ούτε στο... σπίτι του πρωτοπόρου Πλατανιά καθώς η ομάδα της Αχαϊας κέρδισε 2-0 και υποχρέωσε τους Κρητικούς στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα!

Η πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφει εδώ και δύο μήνες η Παναχαϊκή δεν ανακόπηκε ούτε στο… σπίτι του πρωτοπόρου Πλατανιά καθώς η ομάδα της Αχαϊας κέρδισε 2-0 και υποχρέωσε τους Κρητικούς στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα! Το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα ήταν περισσότερο ουσιαστικό από τους γηπεδούχους και πανηγύρισε το έκτο «τρίποντο» σε οκτώ αγωνιστικές, στις οποίες παραμένει αήττητο.

Από την άλλη, οι Χανιώτες διατητούνται στην κορυφή αλλά η Βέροια τους πλησίασε στον έναν πόντο.
Στο πρώτο μέρος, ο Πλατανιάς ήταν σαφώς καλύτερος και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως πότε ο τερματοφύλακας Πουρής και πότε η αστοχία των επιθετικών, δεν επέτρεψαν στην ομάδα Τίμου Καβακά να σκοράρει.

Στο ίδιο διάστημα, η Παναχαϊκή περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο καθώς δεν βρήκε τον τρόπο να απειλήσει.
Στην επανάληψη, όμως, όλα άλλαξαν και οι Αχαιοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο μετουσιώνοντας την υπεροχή τους σε γκολ και φτάνοντας στη μεγάλη νίκη. Αρχικά, στο 60′ ο Φουρτάδο εξαπέλυσε σουτ, ο γκολκίπερ Λαζαρίδης απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Μαπούκου και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά ο Πουρής απεσώβησε δύο φορές την ισοφάριση.
Αντίθετα, η Παναχαϊκή «χτύπησε» και πάλι στο 75′ με σουτ του Φουρτάδο έπειτα από σέντρα του Ατματζίδη.
Ο σκόρερ, πάντως, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80′ αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν στοίχισε στην ομάδα της Αχαΐας. Βέβαια, στο 86′ στάθηκε τυχερή μιας και το σουτ του Χαϊκάλη, σταμάτησε στο δοκάρι και έτσι το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγιώργος, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Τζάνης (80′ Δρακάκης), Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (59′ Δράμι), Μιρτσέτα (62′ Χαϊκάλης), Μαρακουδάκης, Ναζλίδης.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Πακάλτσης, Κωνσταντινίδης, Φουρτάδο, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (46′ Ατματζίδης), Μαπούκου (78′ Ουρτάδο), Ντίνας (91′ Σκαρτσίλας), Φατιόν, Κοκκίνης Φούφουλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.