Εντός της εβδομάδας η τελική συμφωνία

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι επαφές μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και της Pan Asia για την ολοκλήρωση της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι επαφές μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και της Pan Asia για την ολοκλήρωση της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παϊρότζ Πιέμπονγκσαντ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να έχει νέα συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Παράλληλα, οι επαφές των εκπροσώπων των δυο πλευρών συνεχίζονται κανονικά, έτσι ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η πλευρά Αλαφούζου τονίζει πως είναι διατεθειμένη να αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις, που της αναλογούν. Αυτό ήταν και το «αγκάθι» τις προηγούμενες ημέρες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως πιθανότατα την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση Αλαφούζου Πιέμπονγκσαντ, για να πέσουν οι υπογραφές και να αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.